Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pletykás férfit, hogyan lehet...

Pletykás férfit, hogyan lehet leszoktatni, hogy mindent "kifecsegjen"?

Figyelt kérdés

Évek óta házasok vagyunk és ezzel a problémával nem tudok mit kezdeni.

Alig tud magába tartani valamit. már lassan ott tartok, hogy nem merek elmondani neki olyan dolgokat amit kibeszélhet mert kellemetlennek érzem amikor mások maguktól oszanak jó tanácsot.

Próbáltam vele beszélni erről, szerinte ez a normális, nem szabad, hogy titkaink legyenek az emberek előtt.

Mit tanácsoltok? Valóban ez a normális?

2009. szept. 22. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Mást nem tudsz tenni,csak annyit,h leülsz vele még egyszer és beszélsz neki erről.Mondd meg neki,h az valóban normális,h kettőtök között nincs titok,de az már nem,h "idegenek" előtt nincs,és ha továbbra is azt akarja,h kettőtök között se legyen,akkor ne teregessen ki mindent.

Szóval magyarázd el neki szépen,hogy téged ez zavar és ha nem változtat,akkor ő sem fog mindent tudni:))így hátha leesik neki.

2009. szept. 22. 10:29
 2/8 anonim ***** válasza:
63%

Biztos elég határozott hangnemben leüvölteném a fejét egy idő után, hogy hogyan képzeli, hogy nem tud diszkrét lenni és elkülöníteni a magánügyeket a nem magán ügyektől.

Nekem volt barátom volt ilyen. Mondjuk vége is lett, de nem emiatt, hanem mert rájöttem hogy az intelligencia szintje nem olyan mint az enyém( nem nagyképűségből mondom, valóban nem passzoltunk össze). És van egy olyan érzésem, hogy aki nem tud különbséget tenni magánügy és nem magánügy között, saját tapasztalataim alapján intelligencia problémái vannak. De azért próbáld meg, se határozottan.

27/N

2009. szept. 22. 10:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk úgy oldódott meg a probléma, hogy egy alkalommal én is kifecsegtem valamit, amit az öccséről mondott nekem -tiszta véletlenül, mert azt hittem más is tudja- és rám rivallt, hogy nem tudom tartani a szám. Nos akkor szépen felhoztam neki néhány esetet, amikor továbbadta a haveroknak, amit mondtam, és lecsillapodott egyből. Megegyeztünk, hogy ezután szólunk, hogy mi a hétpecsétes titok, miről kell tényleg hallgatni, mi kell köztünk maradjon, s bevállt.
2009. szept. 22. 10:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tény, hogy a férfiak sokkal pletykásabbak a nőknél! Elképesztő dolgokat láttam, hallottam...(Tisztelet a kivételnek!)
2009. szept. 22. 10:38
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Az ilyen tipusú férfi nem változik .. szerintem ... amint írtad is évek óta tartó viselkedés ez.. családterápiát ajánlok ha nemnevet ki ezért a párod ..
2009. szept. 22. 10:38
 6/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm megértő soraitokat és tanácsaitokat.

Az egészben az a rossz, hogy szerinte az a normális és az én "titkolózásom" az abnormális.:(

2009. szept. 22. 11:25
 7/8 anonim ***** válasza:
74%
apletykás ember nem változik. Kiszedik belőle az infót.
2009. szept. 22. 11:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen ő nem érzi a határt, mert szerinte magánéletek nem kiteregetése titkolózás :) sajna primkó... komolyan neharagudj ezért, de egy érett felnőtt embernek érezni kell a határt.
2009. szept. 22. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!