A húgom azt mondta dögöljek meg! Kibéküljek vele?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok a húgom 19. Tegnap nagyon összevesztünk, mert nem akarta odaadni a gépet, én meg csak normálisan megkérdeztem hogy meddig gépezik, és erre elkezdett balhét csapni felállt, otthagyta a gépet, msn-jét mindent ahogy van. Utána csak veszekedett. Hogy engem napról napra jobban gyűlöl, flegma dög vagyok, egy rakás fos, dögöljek meg, költözzek el... ilyeneket mondott!!! Tudom, hogy amikor mérges az ember akkor könnyeben mond csúnyákat de ennyire? Most azt terveztem nem szólok hozzá egy darabig. Hétvégén is mennénk elvileg bulizni, szüreti banzájra, de akkor inkább kihagyom pedig vártam! Majd mondom neki hogy egy fossal ne menjen sehova! Ti mit tennétek?2009. szept. 22. 10:20
1/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogy elsőre gyerekesnek tűnik az egész, de élőben egyáltalán nem volt az...! Majdnem nekem is jött hogy megverjen, azt mondta nem érdekli hogy én vagyok az idősebb!
2009. szept. 22. 10:21
2/15 anonim válasza:
Hát a helyedben én nem mennék, és minimálisra szorítanám vele a kommunikációt. Nagyon csúnyán viselkedik, szégyellje magát.
3/15 anonim válasza:
Én sem kezdeményeznék vele békülést a részedről,így azt fogja hinni,h legközelebb is megtehet bármit,várd meg,amíg ő kér bocsánatot,de akkor fogadd el.
4/15 anonim válasza:
Nem lehetne megegyezni, hogy ki mikor gépezik?
Akkor lennének ebből viták.
Ne tarts haragot, hidd el nem érdemes. Olyan rövid élet.
5/15 anonim válasza:
Szerintem béküljetek ki,lehet már ő is megbánta. Én tesóm is szokott mocskos dolgokat a fejemhez vágni kb olyanokat,mint a tiéd,ami ugyan nem normális,de végül mindig kibékülünk.
7/15 anonim válasza:
Igaza van annak aki azt írja, hogy csúnyán viselkedik a húg, de nem tudhatjuk kedves kérdező. hogy a húgodnak mennyire van igaza abban mikor azt mondja hogy flegma dög vagy. Lehet, hogy pl, te sem mindig úgy állsz hozzá, ahogy kéne. De ezt nem lehet így eldönteni kinek van igaza.
Legyél te az okosabb, te vagy a idősebb.
Pl ne vidd el bulizni, vegye észre magát, és ha rákérdez mondd el neki, hogy több tisztelet szeretnél tőle, ha te is tiszteled. és ha nem így lesz, nem fogsz vele foglalkozni, míg meg nem tanulja. De ezt csak akkor lehet, ha te is valóban tiszteletben tartod!
8/15 anonim válasza:
Bagatell, más baja volt tuti!
9/15 A kérdező kommentje:
Igaz, NÉHA flegma vagyok,beismerem, de nem mindig!!! És akkor se mondok rá soha ilyen csúnyákat mint ő!
2009. szept. 22. 10:45
10/15 anonim válasza:
bazstál volna le neki 2 maflást,aztán akkor visszavett volna az arcoskodásból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!