Eszter659 kérdése:
Kibéküljek a legjobb barátnőm LB-jével?
Figyelt kérdés
Na szóval az a helyzet hogy van egy legjobb barátnőm de neki nem én vagyok az egyetlen legjobb. Szerintetek van ilyen? 1 embernek több lb-je? Nah még annyi hogy a másik lbje (a barátnőmnek) kiakar békülni velem de én utálom őt. Kicsit megbékéltem vele. És mondtam már a barátnőmnek hogy nem bírom a másik lbjét. Emiatt már 1szer összevesztem vele.Nah leírom a kérdéseket :D:D:D
1.:SZerintetek van olyan hogy 1 embernek több lbje van?
2. Mit tegyek? Kibéküljek a barátnőm lbjével??
2011. júl. 31. 18:34
2/9 A kérdező kommentje:
xDDDDDDDDDD Neem lb=legjobb barátnő xD
2011. júl. 31. 18:47
3/9 anonim válasza:
Békülj ki vele, Béke4ever :D Sztem am az 1-ik lb-je nem az lb-je :D
4/9 anonim válasza:
szokj le erről az lb-zésről, mert sugárban hányok. :(
egyébként meg haragot tartani nem túl értelmes dolog, senkivel, de ezt te is tudod.
5/9 szamóca.. válasza:
namár barátok közt is megy a féltékenykedés?
undorító. a barátság nem erről szól, és nincs egyetlen és nincs kizárólagosság.
6/9 A kérdező kommentje:
OKés.Amúgy nem vagyok féltékeny csak nagyon utálom azt a csajt. Főleg hogy egy kényes kis p*cs*val barátkozott. És ő is olyan lett.
2011. júl. 31. 19:44
7/9 anonim válasza:
Csak 1 LB létezik. Legjobb barátnők még lehettek, csak azt nem tudom hogyan lehetne jelölni. LB-k ?
8/9 szamóca.. válasza:
ez az lb dolog a fk... csak egy lb létezik? minek sorrendet állítani? miért ne lehetne több? wááá ne haragudjatok, de boldog vagyok hogy nem most vagyok 13 éves. bár lehet az én koromban is voltak ilyen agymenések, csak én voltam túl idióta hogy ezekkel foglalkozzak, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!