Hogyan tudnám eltitkolni a családom elől, hogy otthagytam az egyetemet?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 19:01
11/29 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, mivel szeretnék foglalkozni, de nem ezzel, amit eddig tanultam.
2013. ápr. 7. 19:15
12/29 anonim válasza:
Erre mennek el az adóforintok :)
13/29 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg
2013. ápr. 7. 19:32
14/29 anonim válasza:
És akkor most semmit nem csinálsz már hónapok óta?
Az elég nagy baj, kölyök!
Találj ki valamit, munkát vagy másik iskolát, és ha avval állsz elő otthon, nem lesz baj!
15/29 anonim válasza:
de akkor it akarsz csinálni? se doglzoni, se tanulni?
én most fogom otthagyni, mert nekem sem tetszik a szak, de szeptembertől más, komolyabb szakra megyek, addig dolgozni fogok, anyuméknak már deceberben elmodntam, hogy otthagyom a sulit, de terveim is vannak, ezért támogatnak
16/29 anonim válasza:
Legalább egy pályaorientációs tanácsadásra menj el, vagy a Fővárosi Pályaválasztási Tanácsadóba!
Valamit kezdeni kell!
17/29 A kérdező kommentje:
Nem olyan rég hagytam ott. Szeretnék valamilyen képzésre jelentkezni, de mivel a 2013 szeptemberétől induló képzésekről már lecsúsztam, így lesz egy plusz évem, mikor mindenképp dolgozni szeretnék.
2013. ápr. 7. 19:43
18/29 anonim válasza:
Felnőtt vagy állj szüleid elé és mond el, és azt is fűzd, hogy hogy a hallgatói szerződés értelmében a tandíj felét vissza kell fizetned, de munkába állsz és te kifizeted.
19/29 A kérdező kommentje:
Mikor én kezdtem az egyetemet, még nem volt hallgatói szerződés
2013. ápr. 7. 20:37
20/29 anonim válasza:
Szerintem menj vissza a suliba, még nem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!