Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagynom kellett volna mindent...

Hagynom kellett volna mindent a régiben?

Figyelt kérdés
A lányom 15éves eddig 3000ft gyerektartást kaptam és most elkezdte a középiskolát ami elég költséges így kértem a bíróságon 15000ft-ra emelést.A volt férjem minden szemétnek lehordott meg pénzéhesnek,szerintetek is rosszul cselekedtem?Ő külföldön dolgozik már évek óta havi 4-500000 ezret keres én anyaságin vagyok havi 25000ft+csp.
2009. szept. 21. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez ugye csak koltoi kerdes volt?
2009. szept. 21. 21:48
 2/8 A kérdező kommentje:
az az igazság hogy én nagyon érzékeny vagyok és rosszul esik hogy szemét embernek tartanak,pedig csak a lányomnak szeretném biztosítani azt hogy tudjon tanulni.
2009. szept. 21. 21:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A volt ferjed a szemet,hogy ezert szolnod kellett.
2009. szept. 21. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Most, mivel iskola van, nem teheted meg, de jövő nyáron köldd el hozzá a saját lányát, mivel nem csak a tiéd, hanem az övé is, hogy nem többet, csak egy hónapot legyen része az apaság megtisztelő szerepében, és mondj le nagylelkűen arra az egy hónapra a gyrektartásról!

Borzadok, amikor ilyen esetekről hallok, hogyan gondolkodnak az ilyen emberek, mi készteti őket arra, hogy barmokká váljanak, még az sem hagyja el a borját!

Nagyon sajnállak, hidd el, és csak azt tudom tanácsolni, hogy fogadj egy jó ügyvédet, és ezek után préselj ki belőle mindent, amire jogod van, itt nem kell sem érzékenység, szentimentalizmus. Légy büszke magadra, amiért szinte minden segitség nélkül is képes vagy egy gyereket felnevelni!

2009. szept. 21. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy szemét, sőt még többet is kérnék a helyedben. Mi is voltunk válás közelben és meg is írtam a papírokat.

Én ezt írtam bele, ügyvédi javaslatra: .... a bérköltség címén juttatott összes járandósága 20%-át, minimum 25. 000.- , azaz huszonötezer Ft-ot gyermektartásdíj címén.

Tehát még túl jó indulatú is voltál. Főleg, ha ennyit keres, milyen mocsok apa, hisz a gyermekétől vesz el mindent. És még ő háborog???!!! Hallatlan.

2009. szept. 21. 22:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Annyira szomorú, hogy ilyet kérni, követelni kell az apukák egy részétől. Teljesen egyetértek az előttem szólókkal. Ügyvéd és csikarj ki belőle minél többet!!
2009. szept. 21. 22:29
 7/8 anonim ***** válasza:
A 15 ezer még nem is sok, ha valóban annyit keres, amennyit leírsz. Nem Te vagy a szemét, hanem ő, hogy nem gondoskodik a gyerekéről....
2009. szept. 22. 12:25
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a véleményét és a tanácsát
2009. szept. 22. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!