Hagynom kellett volna mindent a régiben?
Most, mivel iskola van, nem teheted meg, de jövő nyáron köldd el hozzá a saját lányát, mivel nem csak a tiéd, hanem az övé is, hogy nem többet, csak egy hónapot legyen része az apaság megtisztelő szerepében, és mondj le nagylelkűen arra az egy hónapra a gyrektartásról!
Borzadok, amikor ilyen esetekről hallok, hogyan gondolkodnak az ilyen emberek, mi készteti őket arra, hogy barmokká váljanak, még az sem hagyja el a borját!
Nagyon sajnállak, hidd el, és csak azt tudom tanácsolni, hogy fogadj egy jó ügyvédet, és ezek után préselj ki belőle mindent, amire jogod van, itt nem kell sem érzékenység, szentimentalizmus. Légy büszke magadra, amiért szinte minden segitség nélkül is képes vagy egy gyereket felnevelni!
Nem vagy szemét, sőt még többet is kérnék a helyedben. Mi is voltunk válás közelben és meg is írtam a papírokat.
Én ezt írtam bele, ügyvédi javaslatra: .... a bérköltség címén juttatott összes járandósága 20%-át, minimum 25. 000.- , azaz huszonötezer Ft-ot gyermektartásdíj címén.
Tehát még túl jó indulatú is voltál. Főleg, ha ennyit keres, milyen mocsok apa, hisz a gyermekétől vesz el mindent. És még ő háborog???!!! Hallatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!