Tipikus. Én nő vagyok, de még így is gusztustalannak tartom ezt a fajta kicsinyeskedést, a férfi kizsigerelését.
Szerinted az apuka nem szeretné az ideje felét a gyerekkel tölteni? Ha együtt élnétek, nem te mosnál,főznél a gyerekre?
Ha annyira a létminimumon élsz, hogy nem elég az egyéb járandóság mellett az apa fizetésének 20%-a(!!!!) akkor mégis mire alapoztad a gyermekvállalást?
nyugodtan tölthette és tölthetné az idejét a kisfiával ha ránézne 6honapja
tisztelt nő én is arra alapoztam mint mindenki hogy családként élhetünk.szegény kizsigerelt apák ....egy normális férfikereset 150000ft abbol 10000támogatni saját gyermeked abszolut dicséretes
A férjem, amikor elvált, úgy állapodtak meg, hogy ő a vagyon nagy részét ott hagyta (kb. 20 milliós értéket a neki járó részből), ennek fejében az anya vállalta az akkor 13 éves gyerek költségeit - gyakorlatilag előre ki lett fizetve.
A férjem ennek ellenére költ a lányára, illetve havi 20 ezret utal. 18. születésnap után ez átkerült közvtlenül a lány számlájára.
Mondjuk itt amiatt, hogy már nagyobb volt a válásnál, a gyerek maga tudott kérni bizonyos dolgokra pénzt.
Olyanbólv otl balhé, hogy az exfeleség nem a gyerekre költötte az elvileg rá kért pénzt. Azóta, ha ilyen volt, akkor az adott intézménynek fizettünk be (tábor, nyelvvizsga, stb) vagy ha kaja kellett, akkor kaját kapott.
Azon maga a lány is kiborult, hogy úgy kapcsoltak le náluk közműveket, hogy fél millió felett keresett az anya is, saját utazásra, ruhákra, egyéb dolgokra költött, de a számlák "elfelejtődtek". Akkor viszont nem adtunk a visszakapcsoltatás költségére.
Attól függ ha a yorki herceg vagy 30e nem reális
ha adatfeldolgozó vagy lehet reális.
Azért van a százalékos rendszer mert nem lehet megmondani mi kell igazán egy gyereknek,
kell-e 1 hetes külföldi nyelvtábor nyilván e nélkül is lehet nyelvet tanulni de ha van rá pénz a szülök erre költsenek ne arra hogy bármelyikük wellnesezni menjen az új párjával.
Tevedes!
A gyermeket nevelo szulonek nem kell osszegben fizikalisan rakoltenie azt az osszeget, amit a kulon elo szulo is fizet!
Nem kotekedem, nem is vagyok elfogult, direkt nem irtam anyat es apat, nem is vagyok erdekelt.
Csak siman szolok, hogy sokan rosszul tudjak.
Torvenyileg a gyermekkel elo szulonek TERMESZETBEN kell hozzajarulnia a gyermek nevelesehez, gondozasahoz, anyagilag a kulon elo szulonek kell, mert nyilvan o termeszetben korlatozottan tud.
Nezzetek utana!
(Egyebkent logikus. Es nem csak a gyerekkel kapcsolatos hazimunka miatt, vagy epp amiatt, mert a gyerekkel elo szulo pl munka terer is lenyegesen korlatozva van, segitseg nelkul pl tulora kilove, masodallas kilove, hanem mert a gyerekkel valo foglalkozas, neveles is van olyan erteku, mint az atutalt 20-30 ezer forintocska. Jo esetben.)
Kozos felugyeletnel nincs is elvileg gyerektartas.
Mellesleg en tobb elvalt hazaspart is ismerek, ahol szoba sem kerult a kozos felugyelet. Nem azert, mert az egyik szulo nem akarta rlengedni a gyereket, hanem azert, mert a masiknak esze agaban sem volt maga mellett tartani mindrn masodik heten.
Valljuk be: sok olyan szulo van, aki meg akkor sem foglalkozik a gyerekevel napi 15 percnel tobbet szivesen, amig csaladban rlnek. Gondoljatok, hogy ok foggal-korommel harcolnanak a kozos felugyeletert? Altalaban nem... Rosszabb esetben meg a gyermektartas szintjen sem erzik magukat felelosnek erte, nemhogy meg neveljek, gondozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!