Kamionos feleségek mióta vagytok együtt férjeitekkel?
Ez igen!
De mind a 35 évben kamionozott is a férjed?!
Mert, ha igen, az nem semmi!!!
Kamion vagy anélkül sem!
11:35
Köszönöm. Igen, 35 éven át kamionozott. Nem tagadom, hogy voltak nehéz időszakok az életünkben. Hiányoztunk egymásnak. Az úgynevezett társas magány szindróma biztosan ismerős minden kamionos feleség számára. Ő ott, ahol, valahol... én meg itt.
Viszont ez mindkettőnknél jelentkezett és pontosan ezért igyekeztünk az együtt töltött időnek örülni.
Hát... 35 évig sikerült:)
Nagyon jó ilyenről hallani mostanság!
De tényleg!
Önbizalmat és példát ad a fiataloknak ahhoz, hogy ki lehet tartani egymás mellett, csak akarni kell! ...és persze, nem utolsó sorban, szeretni!!!
Gratulálok, további szép életet kívánok!
23/L
Nekem apukám már vagy 15-17 éve kamionos és 14 éve vannak együtt nemsokára 15 éve :)
13/L
8éve vagyunk együtt,abbül kb7 éve kamionozik,4éves házasok vagyunk és van egy 21 hónapos kisfiunk.
néha tényleg nagyon nehéz,és néha tényleg van féltékenység,vagy ahogy az előttem szóló írta a társas magány de ha szeretsz valakit ki lehet birni.
mi is csaináltunk minden falytát d e a legnehezebb az volt mikor külföldön volt hetekig.most hétközbe haza ugrik pár órára de hétvégén mindig itthol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!