Anyum élettársát hogy lehetne észhez téríteni?
Figyelt kérdés
Vannak ilyen öreg, kiváncsiskodó szomszédaink, én rühellem őket.Mindig leskelődnek hozzánk.Anyám élettársa meg egész nap itthon van és mindnet kikotyog nekik, ami csak a családra tartozik, azt is.Aztán mennek a pletykák a faluban.Pl most az, hogy halálos beteg vagyok, mert kórházban voltam.2013. ápr. 6. 15:22
1/2 anonim válasza:
Mondd a kíváncsiskodó szomszédoknak, hogy anyud élettársa sárga papíros és hogy mindenkit utál az utcába, csak azért beszélget, hogy őt ne utálja senki :D
2/2 anonim válasza:
Én simán megmondanám neki, hogy "te, idefigyelj, szerinted normális dolog az, hogy miattad az egész falu a mi családi dolgainkról pletykál?"
Illetve higgadtabban természetesen, de valahogy így...
Ha ez nem használ és még aktív korban van, felhívnám a figyelmét hogy esetleg jó lenne vagy munkát, vagy valami elfoglaltságot találni a pletyka helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!