Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon kegyetlen dolog ignorál...

Nagyon kegyetlen dolog ignorálni a párom hisztijeit?

Figyelt kérdés

Kérek tőle valami teljesen evidens dolgot, ami az ő feladata lenne, de kb úgy kezeli, mintha szívességet tenne ezzel nekem. pl vigye ki a tálcát, pakolja el a tiszta ruháit és hasonlók. vagy a tegnapi eset, mikor kérdezte, h milyen kaja van, csak 1 bizonyos étel volt otthon, és nem hogy örült volna, h főztem, inkább kifogást keresett, h miért nem felel meg az elvárásainak.

ilyenkor nagyon muris kis hisztit tud lecsapni pasi létére, de én ezt nem veszem fel, hanem rákontrázok és kvázi kinevetem. számomra ez nem bosszantó momentum, inkább kihívás. persze puffog, de nem az alkalmazottja vagyok, hanem a párja.

igen, tény, hogy az édesanyjának kellett volna anno megnevelnie, és más hibája nincs is a szememben; mindössze ez.

eddig igazából nem látom a fejlődést, bár kitartó vagyok :)

szerintetek szemétség, amit csinálok?

2013. ápr. 6. 00:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
30%
Vajon a párod dolgozik rendesen vagy ahelyett is hisztizik? Nekem egyáltalán nem tetszik az,ha egy férfi kifogásokat talál arra nézve miként úszhatja meg,hogy a saját környezetét rendbe tartsa.Egyáltalán szokott tisztálkodni? Mellette én nem gondolkodnék gyerekvállalásban:minek nekem, már beszereztem egyet és akkor végképp nem fog semmit sem odébb tenni, ha lenne egy pici gyermek mert akkor nem tudsz olyan irányban rá figyelni! Nem kell ahhoz különleges intelligencia,hogy a pasi megértse te is dolgozol! Szerintem nem várható el tőle az sem,ha beteg lennél főzzön neked legalább egy tál ételt!
2013. ápr. 6. 03:28
 22/30 anonim ***** válasza:

Még, hogy kegyetlen? Amilyen példákat írtál, azok tipikus válaszok egy 12 évestől. Te, kérdező egy felnőtt ember vagy. Ezért pl. elpakolod a ruháidat magad után. Szerinted nem elvárható, hogy a társad is így tegyen? Téged senki nem kér meg rá, mégis megcsinálod. Őt eleve szólongatni kell és még akkor is nyavalyog. Ez felnőtt viselkedés szerinted? Szerintem nem. Ilyen emberre gyerekként tudok csak tekinteni.

Túlságosan kiszolgálod.

2013. ápr. 6. 08:42
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed, hogy kirázod a lustaságból, bár nekem a fejem szétrobbanna, ha cselédnek néznének.
2013. ápr. 6. 10:44
 24/30 anonim ***** válasza:
75%
Kérdés,hogy ha megnevelted,nem állsz-e tovább,másik nevelni való "gyereket" keresni magadnak? :-)
2013. ápr. 6. 11:46
 25/30 anonim ***** válasza:
50%
Ha ennyire nevelni akarnék valakit,akkor szülnék egy gyereket... De a társamnak elmondanám 1szer vagy 2szer,aztán ha nem érti,röpcsi van! Elvégre nem az anyja,pótanyja vagyok! Te meg gyerekként kezeled,ne is várj tőle más viselkedést!
2013. ápr. 6. 12:04
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

de ha ő nem akarja elpakolni a ruháit vagy máskor akarja elpakolni stb akkor te cseszteted őt feleslegesen és amikor ezt szóváteszi azt nem fogod föl. hanem azt hiszed, hogy ő valamit ilyenkor rosszul csinál.

miért kell neked beleszólnod, hogy ő mit csinál?

nagymamám jut eszembe rólad, aki folyton rászólt minden ilyen miatt nagyapámra. pocsék kapcsolat volt. nagyapám volt, hogy el is menekült.

2013. ápr. 6. 13:08
 27/30 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

igazából nem az volt a kérdés, h szakítsak-e vele, de egyeseknek úgy tűnik csak ez az alternatíva létezik, ha valami bajuk van egy párkapcsolatban.

sok párt látok magam körül, látom milyen gondokkal küzdenek, az enyém ehhez képest bagatell. ha körbenézek a pasik közt, akiket ismerek... hát, lássuk be, mindenkinek vannak hibái.

problémakezelési javaslatok helyett a szakítást ajánlotta a többség, néhányan pedig megerősítettek.

fura, mert sztem pont ők öntik a nagy dumát, h ha valamivel baj van, akkor nem eldobni, hanem megjavítani kell.

néha nekem is rossz, h úgy tűnik mintha megbántanám, de egyszerűen nem jut az eszembe más kezelési mód, amellett, h én sem kapom fel a vizet a kis vinnyogásain :)

még mindig jobban örülök, mintha alkesz lenne, vagy ütne, netán fűvel-fával félrejárkálna. mert az esetek többségében ezt látom. dolgozó, józan, intelligens ember az én életemnek párja, nálam ezek a szempontok a mérvadóak.

2013. ápr. 6. 15:58
 28/30 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hisztis pasim,én is röhögtem rajta,mert nem tudtam mire vélni a szánalmas vinnyogásait. De hosszútávon felőrölt a f@szságaival. Hogy már megint mi a baja? Miért kell 100szor elmondani. Röpült is! És jó döntés volt! :-)
2013. ápr. 6. 22:45
 29/30 anonim ***** válasza:

igen, amúgy szerintem azért van ennyi szakíts vele komment, mert az emberek hajlamosak azt hinni magukról, hogy ők milyen tökéletesek, stb, és hogy amit ők gondolnak, vagy ami az ő véleményük, az szentírás.

Annak ellenére, mennyien mondják, hogy a kapcsolaton dolgozni kell, mégis az az alapvető, hogy ha vége a kezdeti rózsaszín ködnek, sokaknak fogalmuk sincs róla, hogy mit kellene tenni. Ilyenkor ha látják, hogy fogalmuk sincs, mit kellene tenni, hogy az jó legyen, gyorsan szakítani kell, mert úgy megmarad a "tökéletes vagyok énkép" Meg amúgyis, ha valamiért dolgozni kell, és gondolkozni a megoldáson, az a többség számára nyűgös, és fárasztó dolog, tehát mi a megoldás: kidobom azt a nyomit, mert jobbat érdemlek. Vagy: nem dobom ki, ellenben elkezdem osztani az észt, és hülyeségeket fröcsögök mások dolgairól. :D

2013. ápr. 6. 22:58
 30/30 anonim ***** válasza:
Vagy pl.én azért írtam,hogy kidobnám,mert voltam már ilyen kapcsolatban és hosszútávon nem tudnám tolerálni az ilyen viselkedést! Ha nem látnám a változást,repülne! Ha egy ilyen kapcsolatba vállalnék gyereket,nem 1 gyerekem lenne,hanem rögtön 2! :-D És egy ilyen hisztis,nyavalygós ember nem segítene a problémákat megoldani,hanem csak súlyosbítaná!
2013. ápr. 7. 06:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!