Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon kegyetlen dolog ignorál...

Nagyon kegyetlen dolog ignorálni a párom hisztijeit?

Figyelt kérdés

Kérek tőle valami teljesen evidens dolgot, ami az ő feladata lenne, de kb úgy kezeli, mintha szívességet tenne ezzel nekem. pl vigye ki a tálcát, pakolja el a tiszta ruháit és hasonlók. vagy a tegnapi eset, mikor kérdezte, h milyen kaja van, csak 1 bizonyos étel volt otthon, és nem hogy örült volna, h főztem, inkább kifogást keresett, h miért nem felel meg az elvárásainak.

ilyenkor nagyon muris kis hisztit tud lecsapni pasi létére, de én ezt nem veszem fel, hanem rákontrázok és kvázi kinevetem. számomra ez nem bosszantó momentum, inkább kihívás. persze puffog, de nem az alkalmazottja vagyok, hanem a párja.

igen, tény, hogy az édesanyjának kellett volna anno megnevelnie, és más hibája nincs is a szememben; mindössze ez.

eddig igazából nem látom a fejlődést, bár kitartó vagyok :)

szerintetek szemétség, amit csinálok?

2013. ápr. 6. 00:19
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

nem férfi? bohóc?

na, meséljetek, hadd tanuljak, milyen egy igazi férfi? :)

2013. ápr. 6. 01:33
 12/30 anonim ***** válasza:
17%
Hát nem ilyen, mint a te párod...
2013. ápr. 6. 01:41
 13/30 A kérdező kommentje:

sejtettem, h egy ilyen semmitmondó választ kapok.

de tényleg, fejtsétek már ki, h nektek milyen az igazi férfi. egyébként ezen az egy momentumon kívül nem is ismeritek a páromat, szóval bámulatos, h ilyen nagyszerű jellemzést tudtok róla adni :)

2013. ápr. 6. 01:48
 14/30 anonim ***** válasza:
23%

Most mit magyarázzunk ezen?

Egy 10 éves gyerek szintjén van, te magad is elismered, nevelgetni akarod.

Persze majd most jön, h egyébként egy nagyon hatalmas egyéniség, csak épp bla bla bla..

Ha férfi lenne, leülnél vele beszélni, ennyi.

Nevetséges vagy vele együtt!

2013. ápr. 6. 01:54
 15/30 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem tök jól kezeled a dolgokat, így tovább.
2013. ápr. 6. 02:02
 16/30 anonim ***** válasza:
68%

A legjobb, amit csinálsz! Nekem 4 év kellett mire rájöttem, hogy ez a megoldás. Barátomat anyuka elkényeztette. Eleinte nem is tűnt fel, hogy mennyire nem csinál a párom otthon semmit, mert amúgy szeretek gondoskodni róla. Idővel, ahogy egyre többet dolgoztam, kiéleződött a szituáció.

Már szex sem volt. Amiért persze engem hibáztatott. Mondtam neki, hogy sajnos nem tudok felizgulni arra, akinek a pótanyukáját kell játszanom. Persze, próbált trükközni, mindenféle módon. Amit csináltam, az az, hogy lefektettem alapvető szabályokat. Ha ahhoz nem tartja magát a lakásban, akkor elég keményen beszólok neki, éreztetem vele, hogy ez így nem oké. Semmi kecmec. Persze fontos, hogy ezek a szabályok igazságosak legyenek, és hogy folyamatosan szoktasd hozzá az új szituhoz.

Nem az a lényeg, hogy kínszenvedve megcsinálja amit te mondasz, hanem hogy legyen benne egy igény arra, hogy magának elintézze a kis dolgait, hogy rájöjjön, hogy jobb rendben élni mint kupiban, és hogy magáért tegye ezeket a dolgokat. Hogy felfogja azt, hogy elsősroban neki kell gondoskodnia saját magáról úgy, ahogy az felnőtt férfihez illik. Én pedig szívesen segítek, de nem mint rabszolga, nem elveszítve a nőiségemet a kapcsolatban. Cserébe ő is megtartja a férfiságát. És minden rendben van. :D

Én is lassan haladok amúgy... de haladok :D

Amúgy folyamatosan tartani kell irányába ezt.

Bocsi hosszú lett :D

Amúgy igen, a többi ásszony itt mindíg mindent jobban tud, meghát hol okoskodnának.

2013. ápr. 6. 02:05
 17/30 anonim ***** válasza:
54%

Ha nem ignorálod a hisztijét, azzal feljogosítod arra, hogy tovább folytassa. A hiszti csak egy "tünet" amivel kivívja magának azt, hogy valamilyen módon viselkedhessen.

Pl ne kelljen neki kaját csinálni, elpakolnia maga után, stbstb. Ha földhöz vágja magát, majd megsajnálod, hatni tud rád, és "célba ér".

Ezt nem szabad hagyni.

Ignorálni kell, de úgy, hogy érezze, hogy nem vele van baj, hanem az aktuális "állapotával".

:) Tehát, jól írtad szerintem. :D

2013. ápr. 6. 02:08
 18/30 anonim ***** válasza:
54%

xD most olvastam a példákat amiket írtál, ismét meg kell állapítsam, brilliáns a férfiak tárháza, ha valamihez nincs kedvük. :D

Ezeken amúgy én is nevetek már csak, (pedig mennyi ideig be tudott etetni) aztán kezébe nyomom az ágyneműt, vagy a fakanalat, amíg én pakolok, vagy bármi.

Mára odáig jutottam, hogy néha, teával vár, mikor hazaérek munkából, vagy ma reggel felkeltem, és olyan rend volt a konyhában, hogy nem hittem a szememnek, valamint a bevásárlást is elintézte, úgy, hogy nem is szóltam érte! Ja, és este vacsorát is főzött.

Igaz, hogy aztán széthajigálta a ruháit, telemorzsálta az ágyat, miegymás :D Dehát nem tökéletességet várok tőle, csak némi aktivitást. :)

2013. ápr. 6. 02:15
 19/30 anonim ***** válasza:
69%

Ha valaki érdekes kérdést tesz fel, akkor egyből jönnek azok, akik a negatív, rosszindulatú kommenteket szeretnek írni, azért, mert valójában szar az életük, és remélik, hogy másokét is elrontják.

Ha meg valaki szerencsétlen kérdést tesz fel, aminek semmi értelme, akkor ugyanezek az emberek eljátszák a nagy segítőt, akik mindent tudnak, mindenben perfektek.

Kb az összes eddigi hozzászólás gusztustalan volt, nemtudom akik írták, feltűnt e nekik.

2013. ápr. 6. 02:37
 20/30 anonim ***** válasza:

Szerintem kifejezetten jól kezeled.

Egyrészt a nevetés az élet sója, én magam is azt vallom, hogy mindenen könnyebben átgördül az ember, ha a vicces oldaláról közelíti meg.

Másrészt ezerszer jobb ha kineveted, mintha kiakadnál rajta és összebalhéznátok.

2013. ápr. 6. 02:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!