Szerintetek normális, ha a szüleitek valójában azt sem tudják kik és milyenek vagytok igazából?
Figyelt kérdés
hogy nincs közös témátok,nem tudtok megbeszélni semmit,a fontos dolgokat sem tudod megbeszélni velük,mert nem ők azok akikkel szívesen megosztod?soha nem jöttem ki jól a szüleimmel.kicsinek többször vertek néha durvábban is.úgy érzem nem számíthatok rájuk.már elváltak,de azóta sincs semmi változás.nem tudom túltenni magam a régi sérelmeken,azokat amik voltak,ahogy viselkedtek velem.pedig elvárnák.hogy felejtsek el mindent.de ez nem így megy.már túl sok volt.és túl sok év...
16/l
2013. ápr. 5. 21:23
21/21 anonim válasza:
mintha en tettem vna fel a kerdest. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!