Egyre nehezebben tudom elviselni anya párját, van itt sorstárs?
A szüleim elváltak 10éve, 9 éve pedig megismerkedett a jelenlegi párjával. Több, mint 20 év a korkülönbség, a férfi egyre papásabb, már anyán is látom, hogy nyűg neki...
Ez az ember a legokoskodóbb, legmindenbe belekötőbb ember a világon... Tipikus nagyapás rigolyás vénember. Egyszerűen irritál minden mozdulata, már közösen vacsorázni sincs kedvem, inkább nem eszek csak ne lássam.
Szerencsére nem élnek együtt, de akkor is tovább nehezíti a dolgot, hogy nyugdíjas lett, azóta minden egyes hétvégén péntek délutántól hétfő reggelig itt van nálunk... Amikor az ő háza ott áll üresen.
Amúgy próbálom nem kimutatni ezt az ellenszenvet anya előtt, de egyre nehezebb.
Most is direkt egy hete fújtam anyának, hogy a barátomnak születésnapja lesz, sütök tortát stb. Szóval vehette volna az adást, hogy jó lenne, ha nem hozná a nyakunkra a kedves kapcsolatát, de csak azért is jön lábatlankodni.
Ez is azért idegesítő, mert mi nem tudunk máshova menni, hogy együtt legyünk, de ők megtehetnék, hogy na jó magunkra hagynak, elmennek a másik házba.
Egyszerűen nem tudom mi lehetne a megoldás, közöljem 9 év után anyával, ha ennyire nem látja, hogy kissé sok már a párjából?
de komoly. nálunk is dettó ugyanez a felállás volt, de hála a magasságosnak, anyám költözött a pasijához, és nem fordítva.
látta, h nem jövünk ki jól a fószerrel, és nem akarta rám erőltetni. az oké, h ők megvannak, de az én életemet nem akarta megkeseríteni, mert szerelem ide vagy oda, azért a lánya mégiscsak az első volt neki, és látta a pasas hibáit.
az volt a menetrend, h amikor a mostohatesómmal leérettségiztünk, anyám cuccolt a pasihoz, tesóm meg a mi lakásunkba.
nálatok nem járja, h anyud költözik a párjához, a te párod hozzátok és mindenki happy?
Anyát minden ide köti, nem menne el innen az biztos, de azt én sem szeretném. Már mondta is, hogy ő már sosem költözne össze senkivel, neki ez így kényelmes, nem akar teljesen alkalmazkodni. Azért ebből is levehető, hogy ő sem tudná nonstop elviselni őt...
Jó neked, hogy nálatok megoldódott a dolog, végül is így önállósultál is...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!