Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire helyettesíti a párod...

Mennyire helyettesíti a párod a legjobb barátot?

Figyelt kérdés
Egy itteni kérdésből inspirálódtam, és kíváncsi vagyok, hogy ki érez még úgy, hogy a párja a tulajdonképpeni legjobb barátja is, akivel mindent meg tud beszélni, és aki mellett nem érzi a "legjobb barát" hiányát. Mindenképpen kíváncsi vagyok a véleményekre.
2009. szept. 21. 13:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
73%
Nem pótolja... Megértő a párom,és meg lehet beszélni vele egyes dolgokat,de ott a barát(aki nekem fiú én meg nő vagyok) vele teljesen más dolgokról beszél az ember. És ne feltételezzétek,hogy volt köztünk valami,mert NEM. Ő az én gyerekkori barátom. És van fiú-lány barátság! 23/L
2009. szept. 21. 14:05
 12/32 anonim ***** válasza:
85%
4 barátom van, a többi csak haver és közülük egy a párom. és igen, ő a kiemelt helyen van közöttük. A többiek közül pedig nem is akarok választani senkit legjobbnak.
2009. szept. 21. 14:11
 13/32 anonim ***** válasza:
85%

Érdekes nekem nincs legjobb barátnőm! S ha hajfestésről van szó,akkor azt is rá merem bizni!Még a fodrász is megdicsérte,kérdezte is hogy ki festette be mert profi!

S ha fáj a havi vendég azt is megbeszélem a PÁROMMAL,főz akkor finom gyógyteát,hoz sütit,melegvizet rá.

Bármi panaszom lehet mindenben segit.24/l s lassan 5 éve együtt vagyunk:)

2009. szept. 21. 14:15
 14/32 anonim ***** válasza:
95%

Nekem ő volt az első legjobb fiú barátom:)Mindent megtudtunk beszélni,én közben epekedtem érte,ő meg nem.5 évvel később,sok harc után egymásra találtunk,nemsokára megszületik a lányunk is:)Nekem ő a lelki társam és a legjobb barátom egyben,nem féltem,hogy elveszítem belőle a barátot:)

Ada

2009. szept. 21. 14:28
 15/32 anonim ***** válasza:
95%
nekem volt legjobb barátnőm, még mostis van. de nekem a legjobb barát az nemolyan mint másoknak, úgyhogy nekem a párom is tökéletes legjobb barát. ugyanúgy funkcionál mint a legjobb barátnő :D
2009. szept. 21. 14:31
 16/32 anonim ***** válasza:
79%
Nem helyetessíti.Nekem van 1 legjobb barátnőm és 1 barátom.A barátnőm sajnos messze van(Anglia).A barátommal sokmindent meg tudok beszélni,amit pl.a párommal nem.A barátommal nem élnék együtt és nem tetszik külsőleg,viszont nagyon jó ember.Mind a kettőt több mint 10 éve ismerem.Van 1-2 barátom még,de a többi csak haver.
2009. szept. 21. 14:39
 17/32 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó vagyok.A párommal meg együtt élek,tervezzük a jövőt(nyaralás stb) és szültem neki egy gyereket :-)
2009. szept. 21. 14:44
 18/32 anonim ***** válasza:
72%
Nekem ő a legjobb barátom és én is neki. Nagyon sokáig nem is igényeltünk mást, mostanában viszont már nyitottabbak vagyunk, van külön társadágunk is, de igazi barátai még mindig csak egymásnak vagyunk.
2009. szept. 21. 16:06
 19/32 anonim ***** válasza:
85%
Én erre mindig azt mondom, hogy aki barátságot érez szeretet/szerelem helyett a párja iránt, az eléggé gáz. Általában azok mondják, hogy a párjuk a legjobb barátjuk, akinek egyébként nincsen legjobb barátja, ezért nem is tudja pontosan, mi is az, mi különbözteti meg a kettőt. Teljesen más a kettő, a legjobb barátunkba nem vagyunk szerelmesek, mert az már nem legjobb barát, hanem valami más, és ugyanúgy sem érzünk barátságot a párunk iránt, mert bizony az már a kapcsolat kihűlését jelzi. Egyedül a szeretet az, ami mindkét fajta kapcsolatban benne van (szeretjük a legjobb barátunkat is, meg a párunkat is), de a szeretetet nem kellene összekeverni sem a barátsággal sem a szerelemmel.
2009. szept. 21. 18:11
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire nem helyettesíti. Nekem a párom a legjobb barátom, van amit csak vele tudok megbeszélni (pl ha lelki bajom van, szexben problémám). Ezekről én nem tudok a legjobb barátnőmmel beszélni. Régebben tudtam a "régi barátaimmal", persze mind csajok, és sokszor ellenem fordították, kibeszéltek a hátam mögött, ami persze kiderült. Nagyon sokat csalódtam a lányokban. Aki gyerek korom óta megvan barátnőm, ő kivétel, de 230 km választ el tőle. Nem vagyunk mindennap együtt sajna.

Van egy helyi legjobb barátnőm is, de vele is kimért vagyok, de elpletyózunk, csajos dolgokat csinálunk.

De csak a férjemnek vagyok nyitott könyv.

2009. szept. 21. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!