Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti zokon vennétek,...

Nők, ti zokon vennétek, megsértődnétek ha tartós kapcsolatban a párotok/férjetek csak gumival lenne hajlandó veletek lenni?

Figyelt kérdés
Azzal indokolná, hogy 3 barátjának is úgy lett gyereke, hogy "elfelejtette" bevenni a csaj a tablettát.
2013. ápr. 4. 19:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Zokon,ugyanis allergiás vagyok minden óvszerre,legyen az sima vagy latexmentes.

Gyógyszert szedek mióta szexelek.

Ha ezt nem tudta volna elfogadni,akkor bele sem kezdünk semmibe.

2013. ápr. 5. 08:57
 22/27 anonim ***** válasza:
Hát, gondolom abból indul ki, hogy abból a 3 csajból sem nézte ki senki, akik így csináltak gyereket maguknak. Szomorú lennék, hogy nem bízik bennem, de a rossz tapasztalatait nézve érthető.
2013. ápr. 5. 08:58
 23/27 anonim ***** válasza:
Én nem sértődnék meg, sőt, örülnék, mert látszik, hogy átérzi, milyen nagy teher tud lenni egy gyerek és hogy mennyire tönkre teheti egy ember, vagy akár több ember életét is. És persze rám is vigyáz, mert tudja, hogy semmi kedvem átélni egy abortuszt.
2013. ápr. 5. 09:23
 24/27 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, a legtöbben nem értik a kérdést.

Itt a pasi egyszerűen megvádolt azzal, hogy esetleg te is "elfelejted" bevenni a tablettát. Magyarán nem bízik benned. Na ez a gáz.

Egyébként a gumi miatt kicsit irigyellek, engem azzal nyaggat a párom, hogy szedjek tablettát, de trombóziskockázat miatt nem szedhetek. Most nemrég megpróbáltam, négy napig szedtem, amit rettegésben töltöttem és végigbőgtem. Akkor mondta, hogy ezt így ne csináljuk, de érzem rajta, hogy nem szereti a gumit és ez a szexuális életünk rovására megy. Mit meg nem adnék érte, ha csak gumival akarna szeretkezni...

2013. ápr. 5. 12:58
 25/27 anonim ***** válasza:

Én értem a kérdés morális oldalát. Nagyon is.

De igazából ezt nagyon nem lehet másképp jól lereagálni, minthogy elfogadjuk.

Ha a nő nem veszi fel, a dolgot akkor a bizalmatlanság egy idő után elmúlik. Ha látja a férfi, hogy a nő ezt elfogadja és támogatja, akkor ő is láthatja, hogy semmiben nem sántikál.

Szóval ezt teljesen felesleges magunkra vennünk. Idővel úgyis megszilárdul a bizalom és a kapcsolat.

2013. ápr. 5. 13:33
 26/27 anonim ***** válasza:
33%

ma 09:23 ne legyen gyereked, ha nagy tehernek érzed őket!!

Amúgy engem az bántana, hogy a párom nem bízik meg bennem, mert xy barátnője hazudott a gyógyszerrel kapcsolatban, hogy bevette e vagy sem.

2013. ápr. 5. 13:54
 27/27 anonim ***** válasza:
Ilyen tapasztalat utan teljesen érthető,
2013. máj. 6. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!