Nők, ti zokon vennétek, megsértődnétek ha tartós kapcsolatban a párotok/férjetek csak gumival lenne hajlandó veletek lenni?
Nem mondod?
Van ilyen, hogy át akarja verni valaki a párját?
...és melyik fél?
Nem, bár azért furcsállnám, hogy miért nem akarja, hogy igazán érezzük egymást.
A vőlegényemmel csak addig gumiztunk, amíg beállt nekem a gyógyszer, azóta sosem és már nem is akarnánk soha.
24N
nem haragudnek.az en parom is a gumit valasztotta, pedig felajanlottam,hogy iratok tabit.azt mondta, mivel egy babanal nem szeretnenk tobbet,aki pedig mar 8 honapos lesz, ez a legegyszerubb modja a vedekezesnek.a gyogyszert pedig nem szeretne hogy szedjem,felti az egeszsegemet.en orulok neki,hogy igy gondolkodik.persze nalunk nem a bizalom hianya miatt van igy.
23n
Anno az en ferjem közölte, hogy a fejem tetejere is alhatok, de ha megtudja, hogy gyogyszert szedek szakit, inkabb hasznaljunk gumit, meg ha kicsit kellemetlen is. Legalabb 150 fele magyarazatot kaptam, hogy miert nem, de egyik sem tünt igaznak. Mire 2 azaz KET ev utan kinyögte, hogy volt egy tesoja, aki betegen született es meghalt 5 eves koraban, valoszinüleg azert mert az anyukaja gyogyszert szedett mikor teherbe esett.
Nem mondom, hogy a te parodnak is volt hasonlo tragedia az eleteben, de kifogast lehet talalni mindig, csak nevet kell talalni neki. Örülj neki inkabb, hogy nem kell tönkre tenned a szervezetedet a hormon bombakkal es hogy egy felelössegteljes pasit sikerült kifognod!
Mi is gumival védekezünk, lassan öt év után.
A körítő szöveg, lehet hogy gáz, de belegondolsz te is ember van, elfelejtheted a bogyót. (Amit mellesleg nem is szednék, mert hiába alacsony a hormontartalma, kurta nagy galibát tud csinálni a hormonháztartásban)
Nem, 5 éve vagyunk együtt és mindig is gumit használtunk. Gyógyszert nem akarok szedni, nem akarom feleslegesen tönkretenni a hormonháztartásom és a párom sem szeretné.
Neki az én egészségem fontosabb, mint a kényelem.
Én nem szedhetek gyógyszert, a páromnak meg egyszerűen nem megy úgy, ha gumi van. S nem azért, mert nem akarja. Nem kényelmes neki, pedig már próbáltunk sok mindent.
Viszont annyira szerelmes, hogy már a legszívesebben most teherbe ejtene, így marad az orosz rulett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!