Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg meg fogok változni?

Tényleg meg fogok változni?

Figyelt kérdés
Hát nem is tudom, hogy probléma vagy sem, de nincs kivel megbeszélnem a dolgokat. 22 éves leszek, vőlegényem 24 éves lesz a nyáron. Minden szép és jó köztünk, megvan az esküvőnk időpontja is. Igazi tündérmese. Viszont az én drágám teljesen megszállottja a gyerekeknek. (Nem pedofil, ne értsétek félre). Én is szeretem a gyerekeket, de félek sajátot vállalni. Úgy érzem, én egy gonosz, rossz anya lennék (vagy egy 9 éves hugom, aki borzasztó rossz és nehezen kezelhető, vele sem bírok. Pedig a testvérem). Most pedig ugye parázok. Picit rosszul is esett neki, amikor mondtam hogy majd...mert félek, hogy béna lennék. Nem lenne türelmem, és ehhez hasonló dolgok. Ti is voltatok így?

2013. ápr. 4. 18:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hát ha nem lenne a tesóm, mint "negatív" példa, talán nem is félnék annyira. :)
2013. ápr. 4. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!