14 éves fiú vagyok,182 cm és 67 kg. Fogok még változni?
Figyelt kérdés
Csúnyának érzem magam, mert tükörben jól nézek ki, de ha egy kicsit oldalra fordulok vékony és kicsi a fejem, és az orrom nagynak látszik, némelyik képen rondán nézek ki, némelyiken pedig jól. Pattanások is vannak rajtam de nem sok. A testemmel meg vagyok elégedve mert rendszeren járok edzeni. Az iskolában a fiúk néha csúfolnak hogy csúnya vagyok, de az olyanok akik szerintem csúnyábbak mint én, de én hiába gondolok erre hogy csúnyábbak nálam, mert valamiért azt érzem hogy igazuk van. :/ Eddig csak egy lány mondta hogy nagyon csúnya vagyok, azt is még tavaly mert akkor nagyon csúnya volt az arcom a sok pattanástól, de ma már nem mondják. Szóval az lenne a kérdésem hogy még fog-e változni az arcom, fejem... Most sem kerek fejem van . Csak értelmes válaszokat kérek, és köszönöm hogy elolvastátok!2012. szept. 27. 16:46
1/3 anonim válasza:
21éves korodig bármiben változhatsz. :)
2/3 anonim válasza:
Szia!
Persze, hogy változhatsz! :) Én is fogok és mindenki. És ezt úgy mondom, hogy lassan 17 leszek.
Folytasd az edzést, és nézz szét a neten, hogy mi a divat mostanában frizura terén. DE! Olyat válassz, ami jól is áll! Valamint ha idősebb leszel, próbáld ki a borostát- az nagyon sokat tud dobni egy pasin... :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2012. szept. 27. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!