Én egy rossz ember vagyok. Hogyan tudnék megváltozni?
Figyelt kérdés
Az egész lényemet, gondolkodásomat kellene. Gonosz vagyok, cinikus, nagyképű, egoista, másokat lenéző, feszültséget generáló, nagyszájú, türelmetlen, ostoba.
Nem akarok így élni, meg szeretnék változni.
Ráadásul ronda vagyok, spórolni nem tudok, így mindig mínuszokban vagyok, pénzem sosincs.
Akaratos vagyok, de gyenge, pl. kihisztizem magamnak amit akarok, de a cigiről nem tudok leszokni.
21/L
2013. ápr. 4. 10:16
11/11 anonim válasza:
Régi kérdés...ha még mindig változni akarnál, és egyedül nem ment, kérd Jézus segítségét...és olvass Szent Bibliát, ha megérint, keress egy gyülit/közösséget, ahová járhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!