Hogy lehetne jobb? Hogy vehetném rá a bejárósságra? 15/L
Szerintem egyenlőre anyukádat az köti le, hogy hozzá költözhess. Mellesleg, Téged meg fognak hallgatni a bíróságon, és fontos, hogy mit mondasz, hova akarsz kerülni.
A bejárósság amúgy nagyon ki tudja fárasztani az embert, és nem biztos, hogy a barátod visszajön hozzád emiatt. Ezt azért kalkuláld bele. Én sokáig távkapcsolatban éltem, még kevesebbet is találkoztam a párommal, mégis kibírta a kapcsolat.
Ha jól megy amúgy a bejárósság, esetleg újra leülhetsz Vele megbeszélni a dolgot. Neked is jobb képed lesz róla és esetleg Ő sem fog annyira ellenkezni, ha látja, még most is ezt találod jónak.
A bejárásos részéről én is annyit tudnék mondani, hogy ugyan konkrét távolságot nem írtál de jó ideig napi 2x50km-t buszoztam hajnalban keltem és késő délután estem haza, hosszú távon ez sem igazán jó megoldás, mert úgy lefárasztja az embert, hogy péntekre már csak azt várja, hogy végre ágyba zuhanhasson és aludhasson át a fél a szombaton.
A másik problémára pedig azt tudom mondani, hogy tényleg kegyetlen rossz szituáció mikor az embernek a szülei közt kell választani, de esetleg lehetne olyan kompromisszumos megoldást, pl. hogy hétköznap egyiküknél vagy hétvégén pedig másiknál. Bíróságot semmiképp sem érdemes szerintem sem, mert amellett, hogy anyagilag is megterhelő, érzelmileg méginkább, szóval inkább valami kompromisszum kéne, de mindenképp peren kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!