Egy ütés lehet mérvadó egy jó házasságban?
Hát ha ilyen bután viselkedett már közvetlenül utána is (mi az, hogy örülj hogy nem kaptál nagyobbat) és még később sem hajlandó rendesen, felnőtt módjára megbeszélni a dolgokat, akkor én is külön mennék tőle, ha nem is végleg, de legalább egy időre..
Eleve az sem normális, ha egy férfi BÁRMILYEN indokból kifolyólag megüt egy nőt, de az meg pláne nem hogy a lányotok is végignézte meg a buszon még pluszban jó pár ember és hogy ő még utána is fenyegetőzött.
Igen, mérvadó. Követni fogja a második meg az összes többi.
Ne tűrd! Tipli.
Hát ez nekem nem fér bele a szerelembe,biztos,hogy költöznék.
úgy gondolom,aki egyszer képes volt kezet emelni rád,máskor is képes lesz.Jó nyilván van kivétel,de én nem várnám meg.(mert kb.10ből,9szer van második is)
Meg eleve,nem túl sok jót jósolok,mert:
1. különösebb ok nélkül ütött meg.
2.egy csomó ember és a gyereketek szeme láttára tette(bár a helyszin igazából mindegy de azért ez megalázó lehetett)
3 és a legfontosabb...nem tűnik úgy,hogy igazán bánja.
Márpedig alap lenne,ha a párom megütne,hogy utána térden állva kérje bocsánatomat és tényleg lássam,hogy bánja és ígérgesse,hogy többé ilyet nem tesz.
Nem mintha ettől visszafogadnám,de ez a reakció ALAP lenne amit elvárnék a másiktól,hogy egyáltalán valaha is szóba álljak vele.
Beszélne vele utána a h.lye,hogy ez most miért volt,hogy még én kérjem meg magyarázza már el,miért is bántott.
Úgy tűnik nem vagy túl fontos neki.
Én a helyedbe szó nélkül összecuccolnék és elköltöznék egy időre a gyerekkel.
Aztán ha majd tényleg látod rajta,hogy bánja,akkor majd eldöntöd,hogyan tovább.(nálam sehogy lenne)
De tudod,mindenkivel azt lehet megtenni,amit hagy a másik.
Márpedig úgy tűnik Te hagyod,és ha azt látja a tettének kb. semmi következménye nincs,legközelebb is könnyen rajtad vezeti le a dühét...
Tehát most a lehető legrosszabbat teszed.
Sok szerencsét!
Futás, de gyorsan. Ahogy előttem irták, egy ilyen után az a minimum, hogy üvegcserepeken csúszik elém, hogy szóba álljak vele, nem még neki áll feljebb??
Dobd ki de gyorsan. Legközelebb mi lesz? A busz alá lök vagy agyonver, mert rossz napja van? Gondolom neked is van rossz napod, főleg kicsi gyerek mellett. Te ütötted már meg? Felnőtt ember tudja türtőztetni magát, ha nem megy, kezeltesse.
Lapát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!