Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek így kell lennie...

Szerintetek így kell lennie hogy aki terhes arra is rákényszerítik az alkoholt?

Figyelt kérdés

Van egy rokon aki nagyon iszákos és csúnyán beszél olyankor megba*zná az anja seggét is így mondja, és kényszerít mindenkit hogy mindenki igyon vele.

Találkoztatok már olyan emberrel akinek hiába mondod hogy nem iszol mert terhes vagy, azt nem érti és csak egy megoldás van menekülni a házából is?

Mit csináljak ha ez az ember olyan fő személy aki minden nagy eseményen jelen van?

2013. ápr. 3. 08:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én biztosan NEM hívnék meg egy ilyen alkoholista állatot,

hogy biztosan botrányt csináljon az esküvőmön!!!

2013. ápr. 3. 09:28
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudni kéne hogy a kérdezőnek mi a fontosabb, az a személy vagy a babája egészsége. Esetleg van-e felelősség érzete is.
2013. ápr. 3. 09:35
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt nem is értem.. Mármint az embereket, akik erőltetik az alkoholt.

Én sem iszom, csak nagy ritkán, és mindig piszkálnak a barátok, hogy igyak már, igyak már. Egyszer meg is jártam így..

Szóval engem már nem könnyű rábeszélni, mert ha nem akarok inni, akkor nemet mondok és kész. Én is borítottam már kis drága felest..előtte figyelmeztettem őket, hogy vagy megisszák ők, vagy kiborítom. Nem hitték el.

Na de ha valaki terhes??? Hogy veszi valaki a bátorságot ahhoz, hogy valakin le akarja erőltetni az alkoholt mikor az illető terhes?? Normális az ilyen? Nem hiszem.

Ha valaki megállás nélkül csesztet, akkor kb. 5 perc után elküldeném a francba.

2013. ápr. 3. 10:22
 14/19 anonim ***** válasza:

Én csak ezt nem értem: "így kell lennie hogy aki terhes arra is rákényszerítik az alkoholt?"

Nekem mikor 6 hónapos terhes voltam a gyerekkel,az alkesz apósom egy üveg Hubertuszt hozott,mondván hogy igyunk a babára,szépen,és higgadtan elmondtam neki,hogy én BIZTOS hogy nem fogok feleseket inni terhesen,majd jött hogy ne játsszam az agyamat,semmi baja nem lesz a gyereknek tőle,anno pálinkát kevertek a síros baba cumis üvegébe.

Addig addig erőszakoskodott,hogy megfogtam az üveget,és kihajítottam az ablakon idegségemben,a párom meg szépen kikísérte a drága papát,hogy menjen haza,igyon otthon!

Tehát én nem értem,hogy hogy lehet egy felnőtt aggyal,és szabad akarattal rendelkező nőt kényszeríteni?

Pisztolyt fog a fejéhez,kést a nyakához,vagy bezárja egy pincébe víz és élelem nélkül,egy üveg piával?

Valaki felvilágosíthatna!

2013. ápr. 3. 12:10
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Rákényszeríteni?

Próbálna meg valaki valamit rám kényszeríteni.....

2013. ápr. 3. 12:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Érdekes hogy a kérdező nem ír semmit, szerintem ez kamu, bosszankodjatok én meg röhögök szitu.
2013. ápr. 3. 13:35
 17/19 anonim ***** válasza:
Rákényszerít?Olyan nincs,hogy kényszerít.Köszönöm,nem kérek és arrébb megyek.Maradj a párod közelébe és kész.
2013. ápr. 3. 13:57
 18/19 anonim ***** válasza:

Kamu vagy nem kamu, Jézusom el nem tudom képzelni hogy egy embert kés nélkül kényszeríteni lehetne bármire is...

Nálunk egy baráti visszafogott iszogatás során volt az hogy az egyik társunk csak lerészegedett, és nem tudunk elindulni mert mindenáron koccintani akart egy új körrel úgy, hogy már senki nem óhajtott rajta kívül inni.

Komolyan mondom törékeny nő létemre én állítottam le, a "férfiak" meg csak néztek egymásra hogy most mit csináljanak...

Hogyan lehet kényszeríteni? ÁRuld már el légyszíves...

2013. ápr. 3. 14:22
 19/19 A kérdező kommentje:
Elég könnyen, csúnya puruttya beszédje van és sérteget mindenkit akárhól van.
2013. ápr. 5. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!