Melyik férfitípust választanátok egy házasságban, melyiket lehet jobban elviselni véleményetek szerint?
Ha hazaadja a fizut, miből alkoholista? Az alkoholizmus nem olcsó dolog, sajnos látom a példát. Nem tudom nálad az "időnként" mit jelent, de az már valószínűleg csak egyre gyakoribb lesz. Viszont ha még tűrhető a mérték, akkor nem is értem a kérdést. Ha már ilyen abszurd választásként felvetetted, nyilván nem olyan elenyésző a probléma.
Egyébként ha valóban hazaadja (nem értem hogyan, gondolom egy részét, vagy visszakéri, fogalmam sincs), szerencséd van, de nem fog sokáig tartani.
22:47 vagyok.
Egyébként nem választanék, inkább cölibátust fogadnék. De alkoholista férfival semmiképp nem kezdenék. Ha pedig már megtettem, és utólag üt be a dolog, megpróbálnám jó útra téríteni... Ha nem megy, kipenderíteném. Az alkohol gusztustalan dolgokra képes, személyiségváltozást okoz és butít. Nem csinálnám ezt végig senkivel. Ha valaki pusztítani akarja magát, tegye, de engem ne tegyen vele tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!