Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik férfitípust választanát...

Melyik férfitípust választanátok egy házasságban, melyiket lehet jobban elviselni véleményetek szerint?

Figyelt kérdés
Az egyik típus antialkoholista, de" józan bolond",vagyis egyéb más hibái vannak,pl. zsugori,tisztaság és rendmániás, betegesen féltékeny,esetleg hajlamos a "kilengésre". A másik típus: szereti az italt, időnként berúg,de nem agresszív ilyenkor,inkább bamba.Viszont a pénzt hazaadja,és az első típusban felsoroltak közül egyik se nagyon jellemzi.Érdekelne, hogyha e kettő férfitípus közül választhatnátok, melyikkel élnétek együtt?
2009. szept. 20. 17:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Persze,tudom, én is egy harmadikat,ha lehetne!!!De ha csak a kettő fajta férfitípusból lehetne választani???Nagyon kiváncsi vagyok,sajnos, az én férjem a második típus.És igen,létezik,attól,hogy hazaadja a fizut, még tud inni...Ha azt is elinná, vagy nem adná oda, már rég nem élnék vele...Várom még a válaszokat, de légyszi ne azt írjátok,hogy egy harmadikat....:)
2009. szept. 20. 18:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Sajnállak, tényleg.biztos szar,de olyan nincs,hogy nem lehet választani!!
2009. szept. 20. 19:01
 13/16 A kérdező kommentje:
Persze,ez csak egy feltevés volt, mi lenne ha...nem KELL választanom,csak véleményekre voltam kiváncsi..
2009. szept. 20. 20:03
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha hazaadja a fizut, miből alkoholista? Az alkoholizmus nem olcsó dolog, sajnos látom a példát. Nem tudom nálad az "időnként" mit jelent, de az már valószínűleg csak egyre gyakoribb lesz. Viszont ha még tűrhető a mérték, akkor nem is értem a kérdést. Ha már ilyen abszurd választásként felvetetted, nyilván nem olyan elenyésző a probléma.

Egyébként ha valóban hazaadja (nem értem hogyan, gondolom egy részét, vagy visszakéri, fogalmam sincs), szerencséd van, de nem fog sokáig tartani.

2009. szept. 20. 22:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

22:47 vagyok.

Egyébként nem választanék, inkább cölibátust fogadnék. De alkoholista férfival semmiképp nem kezdenék. Ha pedig már megtettem, és utólag üt be a dolog, megpróbálnám jó útra téríteni... Ha nem megy, kipenderíteném. Az alkohol gusztustalan dolgokra képes, személyiségváltozást okoz és butít. Nem csinálnám ezt végig senkivel. Ha valaki pusztítani akarja magát, tegye, de engem ne tegyen vele tönkre.

2009. szept. 20. 22:53
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyikkel sem. Hülye aki ilyen férfival köti össze az életét. Még a normálisaknak is elmegy az esze. Két ilyen férfi egyet jelent. Szenvedést egy életen át.
2009. szept. 21. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!