Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik férfitípust választanát...

Melyik férfitípust választanátok egy házasságban, melyiket lehet jobban elviselni véleményetek szerint?

Figyelt kérdés
Az egyik típus antialkoholista, de" józan bolond",vagyis egyéb más hibái vannak,pl. zsugori,tisztaság és rendmániás, betegesen féltékeny,esetleg hajlamos a "kilengésre". A másik típus: szereti az italt, időnként berúg,de nem agresszív ilyenkor,inkább bamba.Viszont a pénzt hazaadja,és az első típusban felsoroltak közül egyik se nagyon jellemzi.Érdekelne, hogyha e kettő férfitípus közül választhatnátok, melyikkel élnétek együtt?
2009. szept. 20. 17:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%

Én a harmadikat választanám, azt mégpedig hogy egyikkel sem lennék inkább egyedül.

Két szar közül nem is tudom melyik a kevésbé az.

Én komolyan egyiket sem választanám. Lehet egyedül is lenni, nem kell egy bamba, vagy alkesz pasi közt választani.

27/N

2009. szept. 20. 17:23
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén egyikkel sem, inkább keresnék egy harmadikat.

Nagyon rosszul viselem a részegeket, de ő még inkább változhat, mint aki betegesen féltékeny, mert ott önértékelési problémák is vannak, és ez könnyen átcsaphat agresszióba.

2009. szept. 20. 17:25
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
E kettő közül egyiket sem. A férjem teljesen ideális: nem iszik, nem féltékeny, normálisan rendmániás, segít mindenben a lakás és a gyerkőc körül, nem leng ki. :)
2009. szept. 20. 17:27
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindig van egy harmadik választás!Válaszd azt!Én ezt tenném!
2009. szept. 20. 17:29
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket sem, megvárnám míg találkozom a harmadikkal.
2009. szept. 20. 17:30
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Megírom, legőszintébben egyiket sem. De ha választani kell akkor inkább a részeges bambát. Nekem a faterom az első típusba tartozik, összvissz ha 3 dobozt sört megivott egész életében de mindent aprólékosan csinál, mániásan odafigyel mindenre... Mondjuk a 2. típussal meg azért vannak fenntartásaim, mert mi van ha egyszer csak átmegy agresszívba? Kettő közül kell választanod?

2009. szept. 20. 17:30
 7/16 anonim ***** válasza:
72%
Ha tényleg csak ez a két választás van, akkor a piásat, mivelhogy- nagy ritkán ugyan, de énis megiszom a magamét xD 20 L
2009. szept. 20. 17:33
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
17:33 brutál,de őszinte:D:D:D
2009. szept. 20. 17:37
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy kis szépséghiba a kérdésben:

Aki alkoholista, az bizony NEM adja haza a pénzt. Mivel alkoholista.

2009. szept. 20. 17:46
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
17:33 Őszintén kívánom, hogy soha ne legyen alkoholista férfival dolgod.
2009. szept. 20. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!