Melyik férfitípust választanátok egy házasságban,
melyiket lehet jobban elviselni véleményetek szerint?
Figyelt kérdés
Az egyik típus antialkoholista, de" józan bolond",vagyis egyéb más hibái vannak,pl. zsugori,tisztaság és rendmániás, betegesen féltékeny,esetleg hajlamos a "kilengésre". A másik típus: szereti az italt, időnként berúg,de nem agresszív ilyenkor,inkább bamba.Viszont a pénzt hazaadja,és az első típusban felsoroltak közül egyik se nagyon jellemzi.Érdekelne, hogyha e kettő férfitípus közül választhatnátok, melyikkel élnétek együtt?
Én a harmadikat választanám, azt mégpedig hogy egyikkel sem lennék inkább egyedül.
Két szar közül nem is tudom melyik a kevésbé az.
Én komolyan egyiket sem választanám. Lehet egyedül is lenni, nem kell egy bamba, vagy alkesz pasi közt választani.
27/N
2009. szept. 20. 17:23
2/16 anonim válasza:
Őszintén egyikkel sem, inkább keresnék egy harmadikat.
Nagyon rosszul viselem a részegeket, de ő még inkább változhat, mint aki betegesen féltékeny, mert ott önértékelési problémák is vannak, és ez könnyen átcsaphat agresszióba.
2009. szept. 20. 17:25
3/16 anonim válasza:
E kettő közül egyiket sem. A férjem teljesen ideális: nem iszik, nem féltékeny, normálisan rendmániás, segít mindenben a lakás és a gyerkőc körül, nem leng ki. :)
2009. szept. 20. 17:27
4/16 anonim válasza:
Mindig van egy harmadik választás!Válaszd azt!Én ezt tenném!
2009. szept. 20. 17:29
5/16 anonim válasza:
Egyiket sem, megvárnám míg találkozom a harmadikkal.
2009. szept. 20. 17:30
6/16 anonim válasza:
szia!
Megírom, legőszintébben egyiket sem. De ha választani kell akkor inkább a részeges bambát. Nekem a faterom az első típusba tartozik, összvissz ha 3 dobozt sört megivott egész életében de mindent aprólékosan csinál, mániásan odafigyel mindenre... Mondjuk a 2. típussal meg azért vannak fenntartásaim, mert mi van ha egyszer csak átmegy agresszívba? Kettő közül kell választanod?
2009. szept. 20. 17:30
7/16 anonim válasza:
Ha tényleg csak ez a két választás van, akkor a piásat, mivelhogy- nagy ritkán ugyan, de énis megiszom a magamét xD 20 L
2009. szept. 20. 17:33
8/16 anonim válasza:
17:33 brutál,de őszinte:D:D:D
2009. szept. 20. 17:37
9/16 anonim válasza:
Egy kis szépséghiba a kérdésben:
Aki alkoholista, az bizony NEM adja haza a pénzt. Mivel alkoholista.
2009. szept. 20. 17:46
10/16 anonim válasza:
17:33 Őszintén kívánom, hogy soha ne legyen alkoholista férfival dolgod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!