Hogyan cselekednetek ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Ha megtudnatok,hogy hogy ferjetek,aki soha soha a hazassagotok alatt nem adott okott feltekenysegre, most nightclubba volt,mit tennetek?Nem tudom,hogy "csinalt"-e valamit vagy sem,csak annyit tudok,hogy valaki latta,hogy egy tancoslany ult az asztalanal es beszelgettek.Nem tudom mitevo legyek,van egy hethonapos kislanyunk,erre is tekintettel akarok lenni,de felek,hogy tobb volt,vagy esetleg ha nem is csinalt semmit,de most megbocsajtok neki,akkor ezutan tobbre is kepes lesz.Eddigi 4 ev alatt majdnem 100%-osan biztos vagyok benne,hogy nem csalt meg es meg ilyen hely kozeleben sem volt.2009. szept. 20. 15:35
21/23 anonim válasza:
Ha csak nézegeti a csajokat az még ugyan nem baj. De minek beszélget egy táncoslánnyal? Hm. érdekes. Nos, lehet ezt ferdíteni, szépítgetni, meg azt mondani, hogy valakit nem zavar, ha a párja náájjt klubba jár... De gyerekek!!! Valamiért csak oda meg. Engem zavarna. Ha meg még beszélgetne is ott qrvákkal, az meg pláne!
23/23 anonim válasza:
A 21:21-es vagyok.
Valahol igaz. Télleg kicsit szemétség, mikor ottvan neki otthon egy nő, akti megkaphat, akkor minek jár egy drága helyre csajokat nézni?
Oké, ez is egy néző pont. És mi nem tudjuk az igazságot. De ha megbeszéled vele, az megoldás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!