Hogyan cselekednetek ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Ha megtudnatok,hogy hogy ferjetek,aki soha soha a hazassagotok alatt nem adott okott feltekenysegre, most nightclubba volt,mit tennetek?Nem tudom,hogy "csinalt"-e valamit vagy sem,csak annyit tudok,hogy valaki latta,hogy egy tancoslany ult az asztalanal es beszelgettek.Nem tudom mitevo legyek,van egy hethonapos kislanyunk,erre is tekintettel akarok lenni,de felek,hogy tobb volt,vagy esetleg ha nem is csinalt semmit,de most megbocsajtok neki,akkor ezutan tobbre is kepes lesz.Eddigi 4 ev alatt majdnem 100%-osan biztos vagyok benne,hogy nem csalt meg es meg ilyen hely kozeleben sem volt.2009. szept. 20. 15:35
1/23 A kérdező kommentje:
Amugy tudtam,hoy bulizni megy a haverokkal,mis is bulizni voltunk a csajokkal...
2009. szept. 20. 15:37
2/23 anonim válasza:
Hát azért az ilyen night clubbokba, ha valamit akar a férfi a nézelődésen kívül is, akkor nagyon mélyre kell nyúlnia a zsebébe. Ha maga a tény zavar, hogy ilyen helyen lógott(én érteném, ha így lenne), akkor azt meg kell beszélni. Elég egy kis alkohol és a haverok csalogatása és már ilyen helyen találja magát.Ne gondolj rögtön a legrosszabra. Ha tényleg minden ok köztetek, akkor valószínűleg nem tett semmit.
3/23 anonim válasza:
Azert egy ilyen gorbe estehez eleg sok penz kell.Sztem nyalcsorgatason kivul semmi mas nem tortent.
4/23 A kérdező kommentje:
De annyira megalazva erzem magam:((Nem tudok masra gondolni.Ugy erzem,hogy kiabrandultam belole.Lehet csak azert mert ez meg nagyon friss,de nagyon kivagyok,legszivesebben elkoztolznek,de nem tudom,hogy jo dontes lenne-e
2009. szept. 20. 15:49
5/23 anonim válasza:
Miért érzed magad megalázva?
Mert megnézett pár lányt, meg egyikükkel még beszélgetett is?
Emiatt költözni?
Hiszen azt írtad négy évig nem tett semmit, miért gondolod, hogy éppen most?
Amúgy meg én is úgy gondolom, ez nagyon drága mulatság lenne.
Ha ennyire zavar a dolog, üljetek le és beszéljétek meg.
6/23 anonim válasza:
Szerintem ez önmagában még nem akkora katasztrófa. Megkérdezted őt a dologról? Egyrészt: igaz e? Másrészt: miért ment? Kivel ment? Mit csinált? Először vele kéne beszélni.
7/23 anonim válasza:
Sztem nem megalazo.Nem jarkalhatunk bekotott szemmel.Biznod kene benne es orulni,mert huseges.
8/23 A kérdező kommentje:
Az egesz ugyvolt,hogy elmentek a haverokkal,de kozben a tobbi srac atjott oda ahol mi buliztunk,es o ottmaradt kb egy oracskat amig vissza nem mentek a tobbiek.Azt mondta,hogy jol erezte magat azert maradt ott,de nem csinalt abszolut semmit azonkivul,hogy beszelgetett egy tancoslannyal.De hat mit tartotta ott?Mit lehet beszelni egy olyan lannyal???!!!
2009. szept. 20. 15:56
9/23 anonim válasza:
Huh, hát ez tényleg nem lehet könnyű helyzet :(
Szerintem már az is elég gáz, hogy ilyen helyen volt, még akkor is, ha semmi "olyan" nem történt. Persze, ahogy előttem írták, nem biztos, hogy önszántából ment, lehet, hogy a haverok erőltették rá... Mindenképp beszélj vele erről, mondd meg neki, hogy megbántott téged ezzel!
10/23 anonim válasza:
Es gondolod,hogy azalatt az egy ora alatt megdugta utana meg kiultek dumalni a pulthoz?Dumaltak es kesz.Vedd mar lazabbra a figurat.Az en parom is dumalt mar tancoslannyal,megsem csalt meg.En is beszelgettem mar mas pasikkal.Minek ekkora feneket keriteni ennek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!