Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan cselekednetek ebben az...

Hogyan cselekednetek ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Ha megtudnatok,hogy hogy ferjetek,aki soha soha a hazassagotok alatt nem adott okott feltekenysegre, most nightclubba volt,mit tennetek?Nem tudom,hogy "csinalt"-e valamit vagy sem,csak annyit tudok,hogy valaki latta,hogy egy tancoslany ult az asztalanal es beszelgettek.Nem tudom mitevo legyek,van egy hethonapos kislanyunk,erre is tekintettel akarok lenni,de felek,hogy tobb volt,vagy esetleg ha nem is csinalt semmit,de most megbocsajtok neki,akkor ezutan tobbre is kepes lesz.Eddigi 4 ev alatt majdnem 100%-osan biztos vagyok benne,hogy nem csalt meg es meg ilyen hely kozeleben sem volt.
2009. szept. 20. 15:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%

Remélem nem estél bele abba a hibába, hogy azért, mert pici gyerkőcöd van, és a szülés után még nem nyerted vissza a régi alakodat, automatikusan azt hiszed, nem vagy se kívánatos, se szép, és emiatt a férjed biztos hogy nőzik a hátad mögött.

Meg vagyok róla győződve, hogyha ez a helyzet nem állna fenn, lehet egyáltalán nem is akadnál fennt azon, hogy ő nightklubban volt.

Miért ne beszélgethetne vele? Annak a lánynak az a dolga, hogy szórakoztassa a vendégeket, meghívassa magát italra, ott tartsa a férfiakat, és viselkedésével arra ösztönözze, máskor is odamenjen elkölteni a pénzét a belépőre és az italra.

Belegondolok egy helyzetbe: elmegyek egy chipandale-es helyre ahol leül az asztalomhoz egy táncossrác beszélgetni. Nem fogom elhajtani azzal hogy "most azonnal tünj innen ne is szólj hozzám". Elbeszélgetek vele, az még nem jelenti azt hogy nem imádom a párom.

Szerintem túlreagálod, ennek több mint valószínű a hormonok az okai, meg a kisbaba, de hidd el NINCS OKOD AGGÓDNI!!!!!

2009. szept. 20. 16:04
 12/23 anonim ***** válasza:
73%
az önbizalmadat kéne erősítened, és bízzál meg a férjedben mert ha nem teszed, megtetted az első lépést a válás felé. Azért akadsz ki, mert az önbecsülésed is a padlón van.
2009. szept. 20. 16:20
 13/23 anonim ***** válasza:
69%
Miért tartod jobbnak azt,hogy te is külön szórakoztál,és nem együtt mentetek ? Szerintem ez sem igazán jó dolog.Ha van gyereked,akkor az ő érdeke legyen az első,és neki az apjára is szüksége van.Az alaptalan félltékenység pedig a legrosszabb dolog,amit tehetsz.Ha úgy vesszük,te megaláztad őt azzal,hogy nélküle szórakoztál ( ahol biztos voltak férfiak is)még sem sértődött meg emiatt.Ne bonyolítsd túl a dolgot,beszéljétek meg,és higgy neki.
2009. szept. 20. 16:22
 14/23 A kérdező kommentje:
es ha nem az en oteletem volt,hogy kuon menjunk szorakozni?
2009. szept. 20. 16:31
 15/23 anonim ***** válasza:
84%

Nem szoktátok meg beszélni, hogy ki mit és hogy szeretne? Ha neked nem tetszsik, hogy külön jártok szórakozni, akkor miért nem a férjeddel beszélsz róla?

Egyébként meg ha elmegy egy klubba, BESZÉLGET egy lánnyal, akkor az miért baj?

2009. szept. 20. 18:24
 16/23 anonim ***** válasza:
53%

Tudom, én maradi vagyok... miért kell elmenni egy 7 hónapos baba mellől éjszakázni?

Miért kell házaspároknak KÜLÖN elmenni éjszakázni?

Nálam már itt beindult a "nem értem" effektus.

Ha te beleegyeztél, hogy külön bulizzatok, és nem csalt meg (ez tuti), akkor most milyen alapon vagy kiakadva? Mit kellene megbocsátanod, ahogy te írod??? Nem értelek.

Neked jó volt külön a csajokkal és nem is volt gond addig, amíg ki nem derült, hogy egy csajjal beszélgetett.

Szerintem 7 hónapos baba mellett nektek otthon a közös ágyatokban kellene romantikázni, mert általában ilyenkor kevesebb figyelem jut a férfira. Lehet, hogy ez vitte el otthonról. Törődj vele is!!!

2009. szept. 21. 07:28
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalni nem csalt meg, emiatt ne idegeskedj. Amiatt se, hogy beszélgetett egy táncoslánnyal. Viszont azért én nem hagynám annyiban a dolgot. Beszélgessetek erről, főleg arról, hogy miért "érezte szükségesnek" elmenni egy night clubba, esetleg van-e valami probléma a szexuális életetekben, ezt már sokkal fontosabbnak tartom megbeszélni, mint az egésznek nagy feneket keríteni. És amennyiben van, azt orvosolni.
2009. szept. 22. 09:32
 18/23 anonim ***** válasza:
67%
Hú, megértem hogy nem esett jól amit csinált, de szerintem semmi olyat nem tett a párod ami miatt bűnhődnie kellene. Lehet hogy én vagyok túl nyitott vagy az én kapcsolatom beteg, de mi 4 éve vagyunk együtt, megszoktuk hogy külön járunk szórakozni és engem nem is érdekel hogy kivel és mit beszélgetett hiszen tudom hogy engem szeret és a pocaklakó babánkat és nem lenne képes olyanra amivel megbántana. Velem nagyon őszinte a párom, elmond mindent ami történt, de én tudom hogy neki kell egy kis "szabadság".Egyébként sem találnék kivetnivalót benne ha táncoslányokat szeretne nézegetni. Nem vakságto ígértünk egymásnak hanem hűséget, attól hogy megnéz valakit még nem jelenti azt hogy meg is kívánja... Ő is és én is tudom hogy hol a határ... Nálunk sosem fordult elő hogy ha ezt megengedtem és elnéztem akkor legközelebb még tovább ment...
2009. szept. 22. 11:01
 19/23 anonim ***** válasza:
61%

semmi baj .. itt mindeki nyugodt és higgadt fejjel örül ha a párja más nőkön csorgatja a nyálát .. azok a csajok hitelesítet adófizetők a magyar államnak .. erkölcsileg tiszták és fedhetettlenek .. a rúdat is amin lóg csak portalanítja .. semmiféle szexuális tevékenységre nem hívja fel a figyelmet .. véletlenszerűen dől be és rázza magát ..

beszéld meg vele hogy téged ez zavar .. ha ez számára elfogadhatatlan akkor keress te is egy olyan helyet ahol hasonló okokból véletlenszerűen ott vagy.. más döntése miatt...csak úgy ...

azt hiszem ez már kevésbé fog tetszeni a férjednek ..

mert mi tudjuk: - amit szabad jupíternek .......

ja és még valami ...fő a bizalom ....

2009. szept. 22. 11:24
 20/23 anonim ***** válasza:
50%

Én is szarul éreztem magam, mikor megláttam, hogy a barátom, egy netre magát mutogató, fürdőruhás bűnronda csajnak, beírta hogy gyönyörű, mikor nekem ilyet nem is mondott, az elmúlt 2 hónap alatt... :S

De túlélem...

Kicsit télleg rossz lehet, de hidd el: A haverok csábítása, és az alkohol.

Meg ha megnézi egy újságban, nem ugyan az? Dehogynem!

Beszéld meg vele minden kép, de azért szeretnélek megnyugtatni, hogy ez semmit sem jelent. Amúgy egy ilyen helyen, minimum 80ezer, ha egy lányt megakar kapni...

Mit beszélgetett vele? lehet téged is beakar iratni. :P :D

2009. szept. 22. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!