Hogyan cselekednetek ebben az esetben?
Remélem nem estél bele abba a hibába, hogy azért, mert pici gyerkőcöd van, és a szülés után még nem nyerted vissza a régi alakodat, automatikusan azt hiszed, nem vagy se kívánatos, se szép, és emiatt a férjed biztos hogy nőzik a hátad mögött.
Meg vagyok róla győződve, hogyha ez a helyzet nem állna fenn, lehet egyáltalán nem is akadnál fennt azon, hogy ő nightklubban volt.
Miért ne beszélgethetne vele? Annak a lánynak az a dolga, hogy szórakoztassa a vendégeket, meghívassa magát italra, ott tartsa a férfiakat, és viselkedésével arra ösztönözze, máskor is odamenjen elkölteni a pénzét a belépőre és az italra.
Belegondolok egy helyzetbe: elmegyek egy chipandale-es helyre ahol leül az asztalomhoz egy táncossrác beszélgetni. Nem fogom elhajtani azzal hogy "most azonnal tünj innen ne is szólj hozzám". Elbeszélgetek vele, az még nem jelenti azt hogy nem imádom a párom.
Szerintem túlreagálod, ennek több mint valószínű a hormonok az okai, meg a kisbaba, de hidd el NINCS OKOD AGGÓDNI!!!!!
Nem szoktátok meg beszélni, hogy ki mit és hogy szeretne? Ha neked nem tetszsik, hogy külön jártok szórakozni, akkor miért nem a férjeddel beszélsz róla?
Egyébként meg ha elmegy egy klubba, BESZÉLGET egy lánnyal, akkor az miért baj?
Tudom, én maradi vagyok... miért kell elmenni egy 7 hónapos baba mellől éjszakázni?
Miért kell házaspároknak KÜLÖN elmenni éjszakázni?
Nálam már itt beindult a "nem értem" effektus.
Ha te beleegyeztél, hogy külön bulizzatok, és nem csalt meg (ez tuti), akkor most milyen alapon vagy kiakadva? Mit kellene megbocsátanod, ahogy te írod??? Nem értelek.
Neked jó volt külön a csajokkal és nem is volt gond addig, amíg ki nem derült, hogy egy csajjal beszélgetett.
Szerintem 7 hónapos baba mellett nektek otthon a közös ágyatokban kellene romantikázni, mert általában ilyenkor kevesebb figyelem jut a férfira. Lehet, hogy ez vitte el otthonról. Törődj vele is!!!
semmi baj .. itt mindeki nyugodt és higgadt fejjel örül ha a párja más nőkön csorgatja a nyálát .. azok a csajok hitelesítet adófizetők a magyar államnak .. erkölcsileg tiszták és fedhetettlenek .. a rúdat is amin lóg csak portalanítja .. semmiféle szexuális tevékenységre nem hívja fel a figyelmet .. véletlenszerűen dől be és rázza magát ..
beszéld meg vele hogy téged ez zavar .. ha ez számára elfogadhatatlan akkor keress te is egy olyan helyet ahol hasonló okokból véletlenszerűen ott vagy.. más döntése miatt...csak úgy ...
azt hiszem ez már kevésbé fog tetszeni a férjednek ..
mert mi tudjuk: - amit szabad jupíternek .......
ja és még valami ...fő a bizalom ....
Én is szarul éreztem magam, mikor megláttam, hogy a barátom, egy netre magát mutogató, fürdőruhás bűnronda csajnak, beírta hogy gyönyörű, mikor nekem ilyet nem is mondott, az elmúlt 2 hónap alatt... :S
De túlélem...
Kicsit télleg rossz lehet, de hidd el: A haverok csábítása, és az alkohol.
Meg ha megnézi egy újságban, nem ugyan az? Dehogynem!
Beszéld meg vele minden kép, de azért szeretnélek megnyugtatni, hogy ez semmit sem jelent. Amúgy egy ilyen helyen, minimum 80ezer, ha egy lányt megakar kapni...
Mit beszélgetett vele? lehet téged is beakar iratni. :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!