3 év és egy eljegyzés után elhagyott. Azt mondta időre van szüksége. Eltelt 1 hét, és azóta nem keres. Hívjam fel én?
Figyelt kérdés
Júniusban volt a 3. évfordulónk. Augusztusban megkérte a kezem. Múlthét vasárnap azt mondta, hogy neki ez túl gyors, szeretne 1-2 napot kérni tőlem, hogy átgondolja ezt az egészet. Mondtam, hogy rendben, nekem is volt ilyen, hogy 2-3 napig jó volt egyedül lenni. Letelt egy hét, azóta nem jelentkezett. Azt mondta, majd ő hív. :(2009. szept. 20. 12:15
31/31 anonim válasza:
Én is hasonlóan jártam, csak nálunk még nem volt eljegyzés. Kedden még azt mondta szeret, pénteken már nem tudta mit is érez, és időt kért. Na én ezt az időt kérek dumát rühellem. Én vagy szeretek valakit, vagy nem. Nem kell idő, hogy ezt el tudjam dönteni. De jó legyen adtam időt. Amikor másfél hét elteltével sem hívott, összeszedtem a cuccait és elvittem a munkahelyére. Egy szót sem szóltam, csak letettem elé. Aztán persze fel tudott hívni, hogy mi volt ez. Azt válaszoltam, hogy ha neked másfél hét nem elég eldönteni, hogy szeretsz-e, akkor nincs miről beszélnünk. Ha engem akkor megkérdeztek volna, hogy szeretem-e, minden problémánk ellenére egyből rá tudtam volna vágni, hogy igen. Számomra így működik a szerelem. Én ezért nem hiszek az időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!