Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 év és egy eljegyzés után...

3 év és egy eljegyzés után elhagyott. Azt mondta időre van szüksége. Eltelt 1 hét, és azóta nem keres. Hívjam fel én?

Figyelt kérdés
Júniusban volt a 3. évfordulónk. Augusztusban megkérte a kezem. Múlthét vasárnap azt mondta, hogy neki ez túl gyors, szeretne 1-2 napot kérni tőlem, hogy átgondolja ezt az egészet. Mondtam, hogy rendben, nekem is volt ilyen, hogy 2-3 napig jó volt egyedül lenni. Letelt egy hét, azóta nem jelentkezett. Azt mondta, majd ő hív. :(
2009. szept. 20. 12:15
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%

Nem elhagyott, beparázott, hogy neki mostmár vége az életének. Most fő a saját levében. A döntés egyértelmű, ő kért meg.

NE hívd fel!

Ha 3 nap múlva se keres, menj a lakásásra, simogasd meg a buksi fejét, és kedvesen kérdezd meg, mi a baj. Mintha a barátja s gyóntatója lennél, nem az érintett menyasszony. Bármit mond, mondd neki, hogy nem kell félnie. És hogy minden jó és szép lesz.

telefonon hívni nagyon rossz.

2009. szept. 20. 13:10
 12/31 anonim ***** válasza:
85%
13:08 jó válasz.
2009. szept. 20. 13:12
 13/31 A kérdező kommentje:
Nem én akartam az eljegyzést, hanem ő "erőltette". Mondtam, hogy rendben, hisz szeretem, ő életem értelme, ha ő ettől boldog lesz, hogy én a menyasszonya leszek, akkor legyen eljegyzés. Én tudtam volna várni még 1-2 évet.
2009. szept. 20. 13:13
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

08 vagyok.

Na, ezt mondd el _majd_ Neki is! Mármint azt a részét, hogy Te tudsz még várni.

2009. szept. 20. 13:19
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? A korotok ismerete nélkül nehéz eldönteni, hogy a végleges elkötelezettségtől ijedt-e meg, vagy rájött arra, hogy túl fiatal még, és szinte semmit nem ismer az "életből" rajtad kívül...
2009. szept. 20. 13:19
 16/31 A kérdező kommentje:
Ő 23, én 20.
2009. szept. 20. 13:23
 17/31 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy én tudtam volna még várni...
2009. szept. 20. 13:23
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy akkor tudtál volna várni, most nem biztos, hogy olyan könnyen "visszaszívná", ha megbánta az elhamarkodott döntést. Az a fontos, ha még mindig így érzed.
2009. szept. 20. 13:27
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Kell hogy legyen még valami amit nekünk nem írtál le...
2009. szept. 20. 14:52
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

igen, valami ok még van...biztos.

az eljegyzés miatt nem ülne otthon egy hétig.

én inkább írnék neki egy e-mailt, írásban ilyenkor könnyebb lehet kommunikálnia neki is, és esetleg leírná azt, amit szóban nem mer elmondani.

de lehet, hogy az is benne van, hogy beijedt.

esetleg egy barátját nem tudod kikérdezni???

mindenesetre nem tisztességes magyarázat nélkül hagynia téged, 3 év után!

2009. szept. 20. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!