3 év és egy eljegyzés után elhagyott. Azt mondta időre van szüksége. Eltelt 1 hét, és azóta nem keres. Hívjam fel én?
13:08
olyan szép szavakat irtál :) eddig szerettem volna ha barátom eljegyez vagy valami,de most rájöttem h nem a gyűrű a fontos hanem ő. Többet nem is fogom mondani neki...
Ha te nem akartad magadat elkötelezni, akkor nem értem miért vonult vissza.
Fontos!
Semmiképpen ne hívd---ő megígérte, hogy majd hív!!!!!
Ne alázkodj meg előtte, ne fuss utána!!!!
Ha van valami, úgyis hív, szól, ír, személyesen keres meg...
Ha meg nem keres, akkor vége.
Mert az hogy egy pasi visszavonul, ott valami bibi van!
15:17
Ejjha, akkor már megérte mindezt leírnom!:) Ne aggódj, ha eljön az ideje, úgyis meglépitek azt is, és ami a legfontosabb, addig is ugyanúgy ott vagytok egymásnak.
Egyébként az e-mail-es megoldást nem tartom jó ötletnek. Tényleg sokkal jobb és egyszerűbb sokszor írásban összeszedni a gondolatainkat (magam is így vagyok ezzel), de egy ilyen helyzetet nem célszerű így intézni.
Szia. Nemrég én is ebben a helyzetben voltam (igaz eljegyzés még nem volt). Nekem mindenki azt a tanácsot adta, ne keressem, hagyjam magára, ha hiányzok neki úgyis felhív. Hát nem tette. Felhívtam én, hogy azért egyszer találkozzunk megbeszélni, bárhogy is dönt, de ne ilyen módon érjen véget. Megbeszéltük, hogy hív ha már úgy érzi. Ez egy csütörtöki nap volt. Szombaton felhívtam. Csak beszélni egy kicsit. Beszélgettünk. Mondta, hogy nemsokára találkozunk. Vasárnap este nem bírtam tovább és felhívtam, hogy megkérjem találkozzunk hétfőn este. Találkoztunk. Először ijedt volt és nem tudta mit akar, aztán minél többet beszélgettünk, annál jobban rájött, hogy kellek neki. Ameddig nem találkoztunk nem fogta fel, hogy milyen lenne ha elveszítene (vitával váltunk el), de ekkor rájött, hogy kellek neki és nem akarja ezt a hülyeséget tovább csinálni. Nekünk jót tett ez a különválás, kellőképp megijedtünk milyen lenne egymás nélkül. Én azt tanácsolnám egy rövid beszélgetésre felhívhatod, hogy hogy érzi magát, készen áll e megbeszélni a dolgokat. Baj nem származhat belőle..
Sok sikert!
Köszönöm a válaszaitokat. Van egy kis időm, így leírom mi történt tegnap este.
Írtam neki egy sms-t, hogy hiányzik. De csak ennyit: Hiányzol! Nem vártam, hogy válaszoljon. Már kezdtem tényleg elhinni, hogy majd csak azért fogunk találkozni, hogy szakítsunk. Válaszolt az sms-emre. Végül is éjfélig sms-eztünk, annyit tudtam meg, hogy tényleg beijedt ettől a dologtól. Nagyon szeret, szerelmes de hirtelen jött neki ez a dolog, ezért vonult vissza. Sokat gondolkozott rajta, mi legyen velünk. Felajánlottam, tekintsük az eljegyzést egy 2elő-eljegyzésnek", és minden maradjon a régiben. Délután találkozunk.
Örülök, hogy végül is kezdeményeztem.
A korotok alapján, azt hiszem a végleges elkötelezettségtől ijedhetett meg. Szerintem túl sokáig ne várj. Egy jól működő 3 éves kapcsolatban az ember már megengedheti magának, hogy nem taktikázik azon, hívjam? ne hívjam? Ráadásul minél hosszabb ideig halogatjátok, annál nehezebb lesz sértődöttség, és feszültség nélkül megbeszélni a dolgokat. Ha egyébként nem szokásotok ennyi időt távol lenni egymástól, valami oka biztosan van annak, hogy most nem jelentkezik, és ez az ok biztosan olyan, ami főleg kettőtökre tartozik.
Én felhívnám, és megkérném nagyon kedvesen, hogy üljetek le megbeszélni, mi a gond. Bánt, hogy kerül téged, és rosszul érzed magad ettől is, meg attól is, hogy ha nem tudod mi a baj, segíteni sem tudtok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!