Hogyan döntsük el és és a bátyám között hogy holnap ki mehessen?
tehát holnap lesz víve a motor műszakira, én szeretek motoron utasként is ülni, és érdekel is hogy hogyan zajlik a műszakiztatás, a bátyámat egyáltalán nem érdekli a műszakiztatás, és nem is nagyon csípi az faterunkat, és ő csak elakar menni abba a városba holnap ahol van a műszakiztatás, és nem is nagyon szereti a motrt, meg veszélyesnek tartsa meg minden, de nem engedi hogy én menjek, mert ő akar mindenáron menni, olyanokat mond nekem hogy ha most ő elmehet holnap akkor ő egész nyáron fel sem ül a motorra, és mindig én bírok menni, de engem kiba.szottul érdekel ez a műszakiztatás, és majd csak 2 év múlva lesz megint ilyen, de akkor már nem fogok bírni elmenni vele apámmal leműszakiztatni, mivel jövőre vidékre járok majd suliba, kollégiumos leszek meg stb., és nem lesz időm ilyenre, de nem érti meg, őt meg egyáltalán nem érdekli a műszakiztatás...
miben döntsük el? hogy igazságos legyen
fizesd ki neki a buszjegyet abba a városba..
én a saját tesómmal meg tudnám az ilyet beszélni, de ha ti nem vagytok jóban és nem érdekli őt h te miket érzel, akkor úgyse fog engedni sajnos
de nem buszozni akar, meg nem mindenáron abba a városba menni, hanem csak szeretne kimozdulni itthonról kicsit messzebbre is! és az is motorral akar menni, és akármit mondok neki nem hatja meg, mondtam neki hogy jó akkor elmehet holnap, de akkor ad nekem 3000FT-ot hogy tankoljunk a motorba annyiért és akkor elmegyünk mi is abba a városba...
de hát hülye lenne adni, nem ad...
és nem érti meg hogy elmehet jövőhéten vagy akármikor, szóval mégis csak valami szerencse játékot kell kipróbálni
Okos enged, legyél te az. Menjen bátyád a motorral, te meg buszozz oda előtte, így ott lehetsz. Ha meg bátyád csavarogni akar, akkor hazafelé te jössz a motorral, ő meg majd a busszal amikor szeretne.
Apátok helyében ezt nem bíznám rátok, ha ilyenek vagytok, vagy a fenti megoldást javasolnám, vagy akkor mindketten otthon maradtok, ha nem tudtok megegyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!