Apósom megjegyezte, hogy kövér vagyok. Jogosan vagyok mérges?

Jogosan bizony! A valódi humor és a vicc sohasem sért másokat. Ez nem vicc volt, hanem alpári tahóság "viccként" előadva.
Ne rángasd bele a férjedet, hanem tanuld megvédeni magadat! Apóspajtást helyre lehet és kell is tenni. Csak azért, mert após, nincs joga a másik ember lelkébe belegázolni.

12 kg nem sok te nagyokos utolsó, én mind a kettővel 15-öt híztam, de ugyanúgy vissza fogytam 54-re (164 cm vagyok)
Csak hát szoptatás alatt nem lehet fogyózni, 6 hónapja szült a kérdező, az nem hosszú idő!
Meg mi az hogy ...nem kellett volna zabálni?...
Nem zabált, evett, zabálni te szoktál, te vagy az állat utolsó. Remélem nincs feleséged, az ilyen jobb ha megkímél magától másokat!!!

az ilyenre kár rászólni, született tahó.
max annyit mondanék, h nyugi, nem magának akarok tetszeni! :P

Engem is cukkoltak/cukkolnak, csak én éppen 46 kg vagyok, 29 évesen. Férjem 110, és a családja sem kisebb.
Mióta együtt vagyunk (12 éve) azóta gúnyolnak. Nem foglalkozom vele, néha vissza-vissza szólok. Ezen ne sértődj meg, ha amúgy jó a viszonyotok. Majd lefogysz, ha lesz időd ugrabugrálni egy hat hónapos mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!