Hogyan lehetne leállítani a kérdezősködő rokonokat?
Valami frappáns megoldás érdekelne.
A lényeg, hogy van egy 2 éves kisfiunk és folyamatosan azzal zaklatnak, hogy mikor jön a következő, szinte némelyik már felszólít, hogy itt az ideje.
Mi nem szeretnénk több gyereket, egyszerűen csak azért, mert szerintem nagyon nehéz elindítani őket az életben, neki szeretnénk mindent megadni, hogy sokkal jobb esélyei legyenek mint nekünk voltak. A lényeg, hogy ez a döntésünk, de ezt nem tudják megérteni.
Inkább a férjem rokonsága ilyen, mert ott 2-3 gyerek van egy családban. Lassan már minden találkozó alól kivonjuk magunkat, mert nem képesek másról beszélni.
Mi lehet a megoldás?
Azt mondtuk már, hogy nem szólhatnak bele, így döntöttünk, nem megyünk többet ha felhozzák a témát, persze megígérik, hogy befejezik, de semmi változás nem lesz.
"Szerintem a kerdezönek ha ennyire fáj ez a kerdes, azt jelenti, hogy ö vallalna meg egyet de anyagi okok miatt nem mer.
Ha ö nem akarna 2 ik gyereket, akkor nem erintené a tema es megkacagná es rabizná másra az örömgyártást"
Húha, előjött a zsebpszichológus.
Ha engem valaki folyton azzal csesztetne, hogy menjek siklóernyőzni, egy idő után eléggé idegesítene. Nem azért, mert titkon mennék, hanem mert nem akarok, az idióta meg nem érti meg.
Köszönöm a válaszokat!
Van amit megfogadok/fogadunk.
Nem a pénz akadály, nem az tart vissza. De nekünk elég egy és kész. Miért olyan hihetetlen, hogy van olyan ember aki nem szülné nyakra-főre a gyerekeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!