A férjed hordja a gyűrűt, amit esküvőn húztatok egymás ujjára?
Zavarna, ha egyáltalán nem hordaná, soha? Mert azt mondaná, nem szereti magán az ékszert. Bántana?
(Nem vagyok feleség.:))
Mi terveztük és egy jóbarát elkészítette, hagyományos sárga aranyból van és egyszerű. Nem is gondoltam, hogy nem hordaná, hiszen nagyon tetszett neki. Ez máig nem változott, de amint hazaér a munkából leveszi, az irodában hordja, itthon nem, mert általában a kertben tevékenykedik és megkarcolhatja stb, amint hazaér leteszi és csak reggel veszi újra fel, mert éjjel bedagad az újja:) Ha megyünk valahova hordja. Nekem mindig az újjamon van.
Azt hiszem picit zavarna ha nem hordaná, mivel közös termés :)
egyelőre csak eljegyzésünk volt, de mindkettőnknek van gyűrűje.
azelőtt sem ő sem én nem nagyon hordtunk ékszert, max alkalomra. mióta eljegyeztük egymást, max indokolt esetben és alvás idejére vesszük le. tényleg hiányérzetem van, ha nincs rajtam, sztem ő is így van ezzel :)
Szia!
Nekünk van eljegyzési gyűrűnk és jegygyűrűnk is.
Mindkettőt hordja. Amikor valamit szerel vagy fát vág, vagy bármi ilyesmi akkor az eljegyzésit vesszi le csak. A jegygyűrűt csak azért nem mert 'rászorult' az ujjára..:) De amugy se venné le. A munkája miatt szerencsére nem kell levennie. (buszsöför). Ha nem hordána/v. csak ritkán/ az csak akkor nem zavarna, ha utálja az ékszert és világ életében nem is hordott.(férjemnek, még elöttem volt 2x is gyűrű a gyűrűsujján, igy xarul esne ha most nem viselné. az egyik még az exével eljegyézi volt, a másikat meg apjától kapta, pecsétgyűrű)
üdv 22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!