Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjed hordja a gyűrűt,...

A férjed hordja a gyűrűt, amit esküvőn húztatok egymás ujjára?

Figyelt kérdés

Zavarna, ha egyáltalán nem hordaná, soha? Mert azt mondaná, nem szereti magán az ékszert. Bántana?

(Nem vagyok feleség.:))

2013. márc. 31. 23:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
55%
Utolsó vagyok, de például a nagyszüleim az esküvőjük óta le sem vették. :)
2013. ápr. 1. 12:14
 22/25 anonim ***** válasza:
44%
Egyáltalán nem zavarna, ha nem hordaná. Én sem szeretem a gyűrűket, de ha lesz egyszer gyűrűm, amit hordok, az az a gyűrű lesz, amivel elvesznek feleségül. De ha a férjem nem fogja hordani, nem érdekel különösebben, sőt, nem is szeretem az ékszereket a férfiakon (főleg nem az aranynyakláncot brr...)
2013. ápr. 1. 12:42
 23/25 anonim ***** válasza:
34%

Mi terveztük és egy jóbarát elkészítette, hagyományos sárga aranyból van és egyszerű. Nem is gondoltam, hogy nem hordaná, hiszen nagyon tetszett neki. Ez máig nem változott, de amint hazaér a munkából leveszi, az irodában hordja, itthon nem, mert általában a kertben tevékenykedik és megkarcolhatja stb, amint hazaér leteszi és csak reggel veszi újra fel, mert éjjel bedagad az újja:) Ha megyünk valahova hordja. Nekem mindig az újjamon van.

Azt hiszem picit zavarna ha nem hordaná, mivel közös termés :)

2013. ápr. 1. 13:07
 24/25 anonim ***** válasza:
56%

egyelőre csak eljegyzésünk volt, de mindkettőnknek van gyűrűje.

azelőtt sem ő sem én nem nagyon hordtunk ékszert, max alkalomra. mióta eljegyeztük egymást, max indokolt esetben és alvás idejére vesszük le. tényleg hiányérzetem van, ha nincs rajtam, sztem ő is így van ezzel :)

2013. ápr. 1. 13:52
 25/25 Tubarózsa ***** válasza:

Szia!

Nekünk van eljegyzési gyűrűnk és jegygyűrűnk is.

Mindkettőt hordja. Amikor valamit szerel vagy fát vág, vagy bármi ilyesmi akkor az eljegyzésit vesszi le csak. A jegygyűrűt csak azért nem mert 'rászorult' az ujjára..:) De amugy se venné le. A munkája miatt szerencsére nem kell levennie. (buszsöför). Ha nem hordána/v. csak ritkán/ az csak akkor nem zavarna, ha utálja az ékszert és világ életében nem is hordott.(férjemnek, még elöttem volt 2x is gyűrű a gyűrűsujján, igy xarul esne ha most nem viselné. az egyik még az exével eljegyézi volt, a másikat meg apjától kapta, pecsétgyűrű)

üdv 22N

2013. ápr. 2. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!