A férjed hordja a gyűrűt, amit esküvőn húztatok egymás ujjára?
Figyelt kérdés
Zavarna, ha egyáltalán nem hordaná, soha? Mert azt mondaná, nem szereti magán az ékszert. Bántana?
(Nem vagyok feleség.:))
2013. márc. 31. 23:45
11/25 anonim válasza:
Férjem se tudta elképzelni, zavarónak találta, az akkori munkája miatt sem hordta. Utána ahogy irodába került, elkezdte hordani (én nem piszkáltam ez miatt) és azóta, ha nincs rajta, hiányolja. Nem tudom, miért.
12/25 anonim válasza:
Itthon és munkahelyén nem hordja. Vicces lenne ha valaki egy sütiben találná meg a gyűrűjét (mert cukrász).
De ha megyünk valahova mindig felveszi.
13/25 anonim válasza:
Engem zavarna. Szerencsére páromnak olyan szakmája van, hogy hordhatja nyugodtan és büszkén hordja is :)
14/25 anonim válasza:
Pár hónapig hordta, aztán munkát váltott, ott nem viselheti, azóta dobozban van. Apám sem hordta kb. 40 évig, mostanában néha ünnepre felveszi, ha kiöltözik. Engem nem zavar, ki hordja, ki nem.
15/25 anonim válasza:
Nem hordja.
Én hordom!
De különösképp nem zavar!
16/25 anonim válasza:
Még nem vagyunk házasok (szeptemberben lesz az esküvőnk), de már megvannak a karikagyűrűink, azzal kérte meg a kezemet, együtt választottuk és nagyon szeretjük. Hordjuk is, amikor csak tudjuk. A munkába nem veheti fel a Vőlegényem, de azon kívül mindig rajta van. Rajtam is.
Ahogy magamat ismerem, zavarna, ha nem hordaná szívesen.
24N
17/25 anonim válasza:
Nem hordja és nem zavar.Mostmár én sem hordom mert rengeteget fogytam és nagy.
18/25 anonim válasza:
Itthon nem hordjuk mert fölösleges ha elmegyünk valahová akkor igen.
19/25 anonim válasza:
Apu egy nyakláncra fűzve hordja, mert a munkája nem engedi, hogy az ujján legyen.
20/25 anonim válasza:
Nem húztunk egymás ujjára gyűrűt, mert a karikagyűrű típusú gyűrűk nekem nem tetszenek, a férjem úgysem hordaná, akkor meg minek dobjunk ki rá pénzt. Én az eljegyzési gyűrűmet hordom még mindig. De ha húztunk volna sem zavarna, a férjem még mikor csak beszélgettünk róla, hogy milyen jegygyűrű legyen, legyen-e egyáltalán akkor is kikötötte, hogy őt nem különösebben érdekli, válasszak én, mert ő nem szeretne gyűrűt hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!