Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor elvesztettétek a...

Amikor elvesztettétek a szüzességeteket, nektek hogyan reagált a családotok, hogyan tudták meg? Hogyan ment híre? Hogyan éltétek meg?

Figyelt kérdés
Még annyit kérnék hogy a nemeteket is írjátok le és azt, hogy hányévesen vesztettétek el :)

2013. márc. 31. 22:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem beszeltunk rola, csak kesobb.

Mindenkienk egyertelmu volt, amikor ittalvos baratom lett, 18 elmultam mar.

De soha nem beszeltunk konkretan errol. Nem azert mert titok, hanem a szexualis eletemet senkivel nem beszelem meg, csak akire tartozik, az pedig a parom...

2013. ápr. 1. 11:47
 22/25 anonim ***** válasza:

19 voltam.A szobám a háztól külön volt igy nem tudták ki van épp nálam.2.randin feküdtem le a sráccal,anyuék azt sem tudták hogy ott van.

Reggel felmentem és mondtam anyunak mi a helyzet,különösképp nem szólt semmit.Apunak ébredéskor mondtam el aki kiakadt és kiselőadást tartott.Olyan a viszonyom a szüleimmel hogy nem volt kérdés hogy elmondom-e nekik,elég nyitott a kapcsolatunk a mai napig.30L

2013. ápr. 1. 11:50
 23/25 anonim ***** válasza:
58%

16 voltam, nem mondtam el. Onnan tudta meg apám, hogy tampont használtam már és nem betétet.

23/L

2013. ápr. 1. 16:32
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Én jó hülye voltam: anyukám mondta, hogy a barátnője mesélte, hogy a lánya elmondta neki az első alkalmat és nagyon reméli, hogy én is bízom benne annyira, hogy elmondom. Szóval elmondtam. 16 éves voltam, nem volt barátom, egyéjszakás kalandban vesztettem el. A srác ráadásul tíz évvel idősebb volt nálam.

Utána vagy egy évig minden családi összejövetelen azt hallgattam, hogy mekkora egy k..va vagyok.

Azóta nem is mondok el neki semmit :)

2013. ápr. 1. 18:50
 25/25 A kérdező kommentje:
Most komoly azt hallgattad h mekkora k.... Vagy? Nemar...
2013. ápr. 2. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!