Amikor elvesztettétek a szüzességeteket, nektek hogyan reagált a családotok, hogyan tudták meg? Hogyan ment híre? Hogyan éltétek meg?
Nem beszeltunk rola, csak kesobb.
Mindenkienk egyertelmu volt, amikor ittalvos baratom lett, 18 elmultam mar.
De soha nem beszeltunk konkretan errol. Nem azert mert titok, hanem a szexualis eletemet senkivel nem beszelem meg, csak akire tartozik, az pedig a parom...
19 voltam.A szobám a háztól külön volt igy nem tudták ki van épp nálam.2.randin feküdtem le a sráccal,anyuék azt sem tudták hogy ott van.
Reggel felmentem és mondtam anyunak mi a helyzet,különösképp nem szólt semmit.Apunak ébredéskor mondtam el aki kiakadt és kiselőadást tartott.Olyan a viszonyom a szüleimmel hogy nem volt kérdés hogy elmondom-e nekik,elég nyitott a kapcsolatunk a mai napig.30L
16 voltam, nem mondtam el. Onnan tudta meg apám, hogy tampont használtam már és nem betétet.
23/L
Én jó hülye voltam: anyukám mondta, hogy a barátnője mesélte, hogy a lánya elmondta neki az első alkalmat és nagyon reméli, hogy én is bízom benne annyira, hogy elmondom. Szóval elmondtam. 16 éves voltam, nem volt barátom, egyéjszakás kalandban vesztettem el. A srác ráadásul tíz évvel idősebb volt nálam.
Utána vagy egy évig minden családi összejövetelen azt hallgattam, hogy mekkora egy k..va vagyok.
Azóta nem is mondok el neki semmit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!