Amikor elvesztettétek a szüzességeteket, nektek hogyan reagált a családotok, hogyan tudták meg? Hogyan ment híre? Hogyan éltétek meg?
Megerőszakoltak. Anyumnak csak jóval később (asszem fél év után) tudtam/mertem elmondani. Kiakadt, sajnált, szomorú volt.
15 voltam akkor, lány.
Én 17 éves voltam, akkor már egy ideje volt párkapcsolatom. Én megbeszéltem anyukámmal, illetve ő is kíváncsiskodott.
Apukámmal kicsit azért más volt, még előtte ott aludtam egyszer az akkori pároméknál (olyan programunk volt, hogy muszáj volt), mikor kérezkedtem akkor kérdezte meg burkoltan mi a helyzet, következő alkalommal már úgy mondtam, hogy ott aludnék, hogy belefűztem hogy most már aggódhat:) Annyit mondott: "ez most fájt" de megszokta:D
(gondolom a szülőkre voltál kíváncsi)
23/N
17 éves voltam, azóta is vele vagyok együtt (10 éve), anyám nem örült neki, mert szerinte nem illettünk össze, és mert idősebb a párom nálam egy tizessel (azóta ez a véleménye megváltozott). De még azelőtt kiverte a hisztit, hogy történt volna bármi is, tényleg elég sokat vártunk az elsővel, de azt hiszem, így volt jó. Egyébként nem téma az ilyesmi nálunk, ez az élet velejárója, lassan az unokaöcsémék meg unokahúgomék érnek abba a korba (14, 13 és 13 éves a három idősebb), de nem hinném, hogy lenne probléma ezekből. Van annyi eszük, hogy nem csinálnak gyereket 15 évesen, és nem fekszenek le minden jöttmenttel majd.
Nálam inkább a menstruáció volt a kínos, 12 éves voltam, este jött meg, mutattam anyámnak, másnap már a nővérem férje viccelődött vele, meg a szomszéd... na a mai napig is bánom, hogy elmondtam anyámnak akkor, rettentően szégyelltem magam... Meg az a korszak, a tinikor, amikor a sógorok, szomszédok, rokonok ismerősök a fiúkkal zaklattak, hogy na ,meséljek már. Persze, majd pont a 25-30-as sógoromnak meg az 50-es rokonnak fogok ezekről mesélni, semmi közük hozzá :) Most ugyanezt éli meg az idősebb unokahúgom, szerencsétlent a bátyám folyton piszkálja a fiúkkal... :) Azt hiszem, ezen a legtöbb lánynak át kell esnie sajnos.
Egyébként ahogy már tlaán kiderült, nőből vagyok, 17 éves voltam akkor, párom 27.
17 voltam amikor volt egy barátnőm aki nálunk is aludt és hangos volt. A szüleim tudták hogy mi van. Apám néha tett vicces megjegyzéseket de amúgy nem beszéltünk róla sohasem. Ez egy olyan dolog hogy szerintem jön magától. Én sem fogom kérdezgetni a gyerekemet.
22/F és 16 évesen vesztettem el.
Felmentem a barátomhoz négy napra Pestre, szerintem a felnőtt családtagjaim voltak olyan értelmesek, hogy kitalálják, nem beszélgetni fogunk három éjszakán át.
Anya vett nekem óvszert, a mama annyit kérdezett, anyával mindenről beszéltünk-e, hogy így ottalszom, apa meg azt mondta, remélem vigyáz rád, mert ellátom a baját. Ennyivel le volt tudva.
18 voltam akkor.
19/L
"punciturkászhoz"
Szerintem majd csak leszel 17 éves.
Nem beszéltünk erről. Ez az én magánügyem volt.
Amúgy meg kikövetkeztették maguk is ha már barátom volt. :)
16 voltam...első "komoly" kapcsolat..anyumat finoman megkérdeztem mikor kettesben voltunk, hogy kérne-e nekem időpontot a nőgyógyászához..nem tett megjegyzéseket, díjazta hogy gondolok erre is...amúgy így utólag megbántam...a srác is 16 volt és az ágyban egy 0. Azt hittem csak az első pár alkalommal vagyunk ennyire szerencsétlenek, de később kiderült, hogy a srác nagyívben lesz@rja az én igényeimet...soha nem is volt orgazmusom míg vele voltam..
30/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!