Élhet majd a kislányom boldog bárkapcsolatban ha felnő?
Lányomat egyedül nevelem 2éves kora óta.Szinte szó szerint egyedűl,mert nem volt nagyszülő sem a képben soha.Csak mi ketten voltunk és vagyunk most is.
Most 10éves.Azt mondják,hogy az ember gyermekkorából hozza a mintát,ezért fontos az apa és az anya szerepe,hogy legyen miből koppintania ha felnő.
Nekünk ez nem adatott meg. :( Bár én mindig próbáltam jó anyja és egyben jó apja is lenni neki,de félek,hogy ha felnő,nem lesz miből mintát meríteni. Mi a véleményetek erről?
Egy ilyen anya mellett, most viccelesz?
A gyerek ugyan eltanulja a szüleitől ők hogyan működtetik egymást és ez hasznos számára.
De elsősorban abból "él", megtanította e az anyja szeretni és szeretve lenni.
Márpedig ez nálad nem hiszem, hogy hiányzik.
Nyugi, minden rendben lesz.
nyugi,lehet normális élete,van ennél rosszabb gyerekkor is,mégsem törvényszerű a sérülés...
szüleim akkor váltak el,amikor 7 voltam...előtte 3 év veszekedéssel,86x nagymamáhozköltözéssel,pénznélküliséggel ment el,10éves koromig anyámat láttam kb 6-8 különbözö pasival,most tizenéve otthon tart egy papucsot (mostahaapukám,pedig nagyon jo ember),meg fix h van akivel eljárogat...
hogy mindez engem hogy érint? boldog párkapcsolatban élek,és az egész arra volt jó,hogy lássam ,hogy mit NE csináljak...(egyenlőre jó uton haladok)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!