Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Élhet majd a kislányom boldog...

Élhet majd a kislányom boldog bárkapcsolatban ha felnő?

Figyelt kérdés

Lányomat egyedül nevelem 2éves kora óta.Szinte szó szerint egyedűl,mert nem volt nagyszülő sem a képben soha.Csak mi ketten voltunk és vagyunk most is.

Most 10éves.Azt mondják,hogy az ember gyermekkorából hozza a mintát,ezért fontos az apa és az anya szerepe,hogy legyen miből koppintania ha felnő.

Nekünk ez nem adatott meg. :( Bár én mindig próbáltam jó anyja és egyben jó apja is lenni neki,de félek,hogy ha felnő,nem lesz miből mintát meríteni. Mi a véleményetek erről?

2009. szept. 19. 22:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az apa persze nem bicikli, vagy húsvétinyúl, amit beszerezhetsz a lányodnak. De ha van hapsi, az csak jót tesz neki! És te is lazulnál, nem tapadnál úgy rá. Tíz éves kor felett ez már előny lesz. Éld a saját életedet is most már! A lánynak is az a jó! legjobb lenne(neki) ha boldog és szerelmes lennél!
2009. szept. 19. 23:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
23.31-es vagyok...nem a közvetlen előttem íróra gondoltam,csak mire begépeltem,addigra a következő hozzászóló is beírta a véleményét!!!!:) kicsit talán lassú voltam!!!!Az előtte lévőre gondoltam!!!!! :)
2009. szept. 19. 23:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet boldog, miért ne lehetne??? Hány ilyen van, tényleg nem kell ezen izgulni, előbb utóbb Neked is lesz párod, most már nagy a kislány, több időt szánhatsz magadra, persze vigyázz! Most jön a neheze, az én kislányom 13 éves, és most kezdi a szárnyait bontogatni, mit mondjak, néha rá kell pirítani, pedig nagyon jó gyerek. Én nem nevelem egyedül, de majdnem mindig egyedül vagyunk. Pl-ul egész nyáron. És mégis annyira okos, értelmes gyerek, mindent meglehet vele beszélni, egész kicsi kora óta. Tehát nyugi, nálad sem lesz gond!
2009. szept. 20. 06:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen anya mellett, most viccelesz?

A gyerek ugyan eltanulja a szüleitől ők hogyan működtetik egymást és ez hasznos számára.

De elsősorban abból "él", megtanította e az anyja szeretni és szeretve lenni.

Márpedig ez nálad nem hiszem, hogy hiányzik.

Nyugi, minden rendben lesz.

2009. szept. 20. 07:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

nyugi,lehet normális élete,van ennél rosszabb gyerekkor is,mégsem törvényszerű a sérülés...

szüleim akkor váltak el,amikor 7 voltam...előtte 3 év veszekedéssel,86x nagymamáhozköltözéssel,pénznélküliséggel ment el,10éves koromig anyámat láttam kb 6-8 különbözö pasival,most tizenéve otthon tart egy papucsot (mostahaapukám,pedig nagyon jo ember),meg fix h van akivel eljárogat...

hogy mindez engem hogy érint? boldog párkapcsolatban élek,és az egész arra volt jó,hogy lássam ,hogy mit NE csináljak...(egyenlőre jó uton haladok)

22/L

2009. szept. 20. 07:11
 16/16 anonim ***** válasza:
52%
Ezt nem lehet megmondani, mindenki másképp dolgozza fel az ilyesmit. Én az anyámat nem ismerem, a nagyszülők neveltek csecsemő korom óta, és bizony komoly gondjaim vannak a párkapcsolatok terén. Ez nem azt jelenti, hogy nem tudok kapcsolatokat kialakítani, csak éppen normálisan kötődni nem tudok. Ezért se férjhez nem mentem, se gyerekem nincs. De nem törvényszerű, hogy ez másnál is így lesz, legfeljebb nagyobb esély van rá, mint az ideális családban nevelkedőknél.
2009. szept. 20. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!