Anyám folyamatosan sír a filmeken? Miért?
Ha megnézünk egy filmet,és olyan jelentet van,hogy pl:válás,kutyus meghal,összeveszik egy pár,vagy épp kibékül,meghal valaki,elkezd sírni és annyira tud idegesíteni,néha be akarok neki szólni hogy ugyan máár ez csak film.de persze törölgeti az arcát meg zsepi,minden.rá se merek olyankor nézni,és én érzem magam kellemetlenül.
Mit csináljak hogy ne érezzem ezt cikinek? vagy hogyan mondjam meg neki?
Hát én sírni nem szoktan de néha amikor egyedül nézek egy filmet és a kutya vagy valami meghal akkor bekönnyezek. De nem sírok :D
16/L
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,és a sok értelems dolgot amiket írtatok.
Most már másképp fogog tekinteni erre a "dologra".:)
Bőgőmasnia, olyan, mint én. Sajnos (?) sok mindenen tudok sírni, főleg, ahogy "öregszem" (mondom ezt úgy, hogy még 20 sem vagyok). Néha cikinek érzem, de mit csináljak, ha jön, akkor jön a könnyáradat.
Múltkor volt ciki, néztük az Oroszlánkirályt (nem, nem az ominázus Mufasza meghal jelenetet, azon annyira kiborulok, hogy inkább kimegyek a szobából), és olyan szép aláfestő zene volt, meg olyan szívhez szóló volt a párbeszéd, hogy nem csak kökönnyeztem, de szabályosan bőgtem. A 11 éves kistesóm meg faggat, hogy mi a baj, őt nem érintette meg a jeélenet varázsa.
Vannak ilyen emberek, szerintem fölösleges elmondanod neki, hogy zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!