Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha az anyám megőrült?

Mit tegyek ha az anyám megőrült?

Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődött, hogy én lap-topozam de már 2 napja nem mentem ki a levegőre... és bjött a szobámba, hogy mennyek ki én meg mondtam, hogy most nem érek rá, aztán elkezdett velem őrjöngeni, megfogta a nyakamat azon a ponton ahol a legjobban fájt és megfenyegetett, hogy eladja a 300K forintos lap-top-ot. És a fejemhez vágta, hogy milyen ócska kölyök vagyok és, hogy más gyereke mennyivel "jobb" és azzal is megfenyegetett, hogy pszichiátriába küld, és már ott tartok, hogy írok egy emailt apámnak, hogy menekítsen el innen (Londonban lakik). És már annyira fáj a nyakam meg minden, és egyszerűen nem tudom mit tegyek, olyan jó mikor nincs itthon és már alig bírok itt megmaradni, és szinte már az élettől is elment a kedvem, így is elég depis voltam mert az 1. félévben más suliba mentem és finoman szólva akkor a poklot jártam meg.... 1x megvágtam magamat (direkt) folyton sírtam meg minden de most már visszahoztak a régi suliba ahol jobb... de mit kezdjek az anyámmal?? fogalmam sincs, hogy mit tegyek

2013. márc. 30. 16:53
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
tábor, kikértek a suliból (kerszetények vagyunk és a konfirmáció táborba muszáj menni)
2013. márc. 30. 17:22
 12/21 anonim ***** válasza:
17%

Ha nem neked talaltak ki a lelki segely szolgalatot es a pszichológust, akkor turjed kislány, h anyukád fojtogat, ha a hormonszintje épp változik.

Mivel mar vagdostad es szurkalnad magad, neked mar pszichiater kene, es latom anyukad nem könnyiti meg a dolgodat.

Az hogy fojtogat es fajdalmat okoz vagy "csak" megszorit, nem tartom okésnak, se murisnak, ne igy mutassa ki az aggódását.

De hát magyarorszagon ez igy divat

2013. márc. 30. 17:27
 13/21 anonim ***** válasza:
oh te szegeny, szerinted apad nem lenne kiakadva? Ha valoban torodik veled, akkor jo, hogy kiakad. De ezt is csak majd akkor erted meg, ha beno a fejed lagya, es ha lesz majd gyereked. Ti gyerekek azt hiszitek, hogy csak suketelnek a felnottek, hogy ok nem tudnak semmit, nem ertenek meg semmit, hogy nektek rohadt szar, nekik qva jo...majd rajossz...
2013. márc. 30. 17:29
 14/21 A kérdező kommentje:
az nem lehet véletlenül, hogy inkább te felejtetted el mien "gyereknek" lenni 14 vagyok és nekünk is lehet szar nem csak nektek.... és igen nem ismertek minket mások a reakcióink mint nektek érzékenyebbek vagyunk, csak tudod az a kár, hogy ezt pont egy "gyerek" mondja egy "felnőttnek"
2013. márc. 30. 17:32
 15/21 anonim ***** válasza:

"... és az hogy ki van borulva? xd Istenem :D ..."

Ez itt a probléma!!!!

Nem figyeltek oda egymásra! Le kéne ülni beszélgetni, mindent elmondani, és nem lesz*rni egymás gondját! Ez mindkettőtökre vonatkozik. Ha nem változtattok, akkor nagyon el fogtok távolodni egymástól.

2013. márc. 30. 17:32
 16/21 anonim ***** válasza:
1%
Persze, a gyerek kell eretten viselkedjen es beszeljen az anyaval, mint a pszichológus, nem az anya feladata a normalis viselkedes
2013. márc. 30. 17:36
 17/21 A kérdező kommentje:
nos vége, anyám... lenyugodott hála az istennek :P
2013. márc. 30. 17:36
 18/21 anonim ***** válasza:
Mitöl? Egy baltától?
2013. márc. 30. 17:39
 19/21 csacsi2 ***** válasza:
Azzal értek egyet aki azt mondta ezt meg kell beszélni! Kettőn áll a vásár! mindíg van rosszabb és azt ne akard! Ne feledd mindennek van következménye! Ha gyereknek mondod magad akkor legyél is az! Ha felnőttnek akkor meg viseld el mert a felnőtté válás sok elfogadással, megalkuvással jár! Legyél realistább, amin nem tudsz változtatni fogadd el!
2013. márc. 30. 19:28
 20/21 anonim ***** válasza:

Juj, olyan jó, hogy végre valahol magamra ismerek. :D Ezen a korszakon annak idején én is átestem, vagdostam magam, nagykéssel jártam mindenhova, kimentem az esőre egyedül ülni, hogy jelezzem, milyen magányos vagyok... Nyugodj meg, kinövöd majd ezt. Én is azt hittem annak idején, hogy mindenki ellenem van, pedig csak jót akartak nekem azzal, hogy ne egész nap a gép előtt üljek, hanem menjek ki és szerezzek egy kis színt, ne "szobabarna" legyek egész nyáron. Hál' Istennek, én még idejében találtam egy lányt, aki észhez térített, hogy sokkal jobb a parkban rohangálni, sátorozni egyet, kisétálni vagy biciklizni a határba, esetleg másik városba, vagy csak szimplán nevetgélni valahol a barátokkal... Idővel te is rá fogsz erre jönni, csak most az internetben látod a mindent, pedig hidd el, az internet nem fogja megcsikizni az oldalad, hogy jobb kedvre derítsen rosszabb napjaidon, egy barát - vagy egy anyuka! - viszont igen.

Javasolni sok mindent nem tudok. Ess túl ezen a korszakon, ilyen is kell, viszont naponta legalább fél órára menj ki sétálni! Hidd el, nem sok idő, mész egy kis kört, és el is telik - én is így kezdtem, aztán másnap már 3 kört tettem, mert tetszett, hogy minden él, hallok embereket beszélni, bámulhatom a kirakatokat, szóba elegyedhetek a velem egykorúakkal... Sokkal izgalmasabb, mint neten pötyögni. :)

2013. márc. 31. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!