Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz ha valakinek meleg...

Nagyon gáz ha valakinek meleg az apja? Ti tartanátok vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Tudom hogy most valaki azt fogja írni hogy nem számít.. de hogy a bánatba ne számítana? Mindenki lenézi a melegeket, nem akarok én lenni a szerencsétlen gyerek mindenhol. Egyébként is csak azért mondták el a szüleim, hogy ne mástól halljam vissza majd szerintem.

Vele van a baj, velem hogy megundorodtam tőle? Meg a "pasijától" is akit eddig egy szimpla haverjának néztem? Nem értem miért csinálja ezt, és úgy tesz mintha ez olyan természetes lenne. Meg anyám is, miközben most mondták hogy ezért váltak el kiskoromba. Most meg anyám is úgy csinál mintha ez nem lenne gond.

2013. márc. 29. 21:53
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
88%
Attól függ hány ember tud róla. Gondolom nem sokan. Ha apád nem jelenti be a TV-ben akkor lehet senki nem tudja majd meg.
2013. márc. 29. 22:26
 22/44 A kérdező kommentje:
Nem tudom hány ember tudja. De a családban pl. elég sokan és pár barátja is (engem persze utoljára kellett beavatni
2013. márc. 29. 22:28
 23/44 anonim ***** válasza:
93%
Lehet, hogy azért most mondák el, mert már elég nagy vagy, hogy megértsd a dolgokat.
2013. márc. 29. 22:28
 24/44 anonim ***** válasza:
95%
vagy azért nem mondták el, mert tudták milyen gyerekesen fogsz reagálni
2013. márc. 29. 22:30
 25/44 A kérdező kommentje:
De ha már kiskoromba elmondják akkor lehet úgy szokom meg, és nem zavar most. 4 voltam mikor elváltak, ha azt látom akkor lehet "természetes" lenne. Vagy nem tudom. De most nagyon nem találom annak.
2013. márc. 29. 22:30
 26/44 anonim ***** válasza:
93%
Belegondolva a szüleid helyzetébe valamilyen szinten megértem őket. Ha kiskorodban elmondják, az okozhatott volna kellemetlen helyzeteket. pl.: óvódásként vagy kisiskolásként elmondod másoknak és azért bántottak volna.
2013. márc. 29. 22:33
 27/44 A kérdező kommentje:

De most már "bánthatnak"? :)

Oké, értem amit írsz, de ez akkor sem az a téma amit egyszer csak rá kell zúdítani valakire. Valahogy bevezethették volna.

2013. márc. 29. 22:36
 28/44 anonim ***** válasza:
92%
Próbáld meg megbeszélni vele és elfogadni.Nem tudom hány éves vagy de egyszer majd bánni fogod ha ezért ellököd magadtól apádat.
2013. márc. 29. 22:40
 29/44 A kérdező kommentje:
De ha tényleg velem van a baj, mert mindenki azt mondja, itt is, otthon is azt hallom, akkor mit tudok csinálni? Azon kívül hogy "fogadjam el" valaki azt is megmondaná hogyan? Bár továbbra is tartom, hogy aki szülő az ne legyen meleg, tartsa vissza magát, de ha már ő nem teszi akkor mit tegyek én. Szerintem nem vagyok szemét típus (most mégis így jön le, mostohaapám is velem ordítozik hogy apám helyében már felpofozott volna, mert bunkó vagyok vele.. ami lehet igaz, de ha nem tudok másmilyen lenni?)
2013. márc. 29. 22:43
 30/44 A kérdező kommentje:
16 leszek. Nem tudom mit beszéljek vele erről.
2013. márc. 29. 22:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!