Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne ezen változtatn...

Hogyan lehetne ezen változtatni? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem foglalkozik velem a férjem. Rám sem figyel, ha beszélek hozzá úgy csinál mintha érdekelné, de sokszor csak hümmög de látom hogy máshol jár az esze. Én évek óta mögötte állok és segítettem a hobbijában, de ebbe is belefáradtam. Nem kapok viszonzást. Éli a saját kis életét, és úgy csinál mintha nagyon jó lenne a házasságunk. A külvilágnak büszkélkedik hogy mennyire jó a kapcsolatunk. Lehet hogy ő így is érzi, de már abba is kezdek belefáradni hogy kimutassam neki hogy szeretem. pedig szeretem, de nagyon csalódott vagyok. Azt hiszem kezdek érzelmileg elhidegülni tőle, mert nagyon kevés a viszonzás. Annyira szomorú vagyok.
2013. márc. 29. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Elmondtad ezeket neki is ?

Ha évekig csak adsz és adsz, Te viszont alig kapsz figyelmet és szeretetet cserébe, akkor törvényszerűen tönkremegy a kapcsolat.

2013. márc. 29. 20:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, szoktam mondani, ő azt mondja megtesz mindent ami tőle telik. Bár általában amikor kifakadok, akkor mondom el neki a bánatomat, és a hevesebb mintha leülnénk erről beszélgetni. De ha leülünk beszélgetni, és figyel, ő nem érti hogy mit mondok mert nem érti mi hiányzik nekem. Neki munka a kapcsolatápolás, pedig próbálom megértetni vele, hogy a hosszú kapcsolatok csak úgy működnek ha foglalkozunk vele. Az is lehet hogy én vagyok a "telhetetlen" és tényleg az a normális kapcsolat ahogyan ő látja. Hiszen nagyon sok ember "csak" eléldegél egymás mellett. Ez lenne inkább a természetes?
2013. márc. 29. 21:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Más a szeretetnyelvetek.

Neked valószínűleg a minőségi idő, ezért nem érzed a szeretetét.

[link]

2013. márc. 29. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!