Mi a véleményed az olyan családokról, akik panaszkodnak, hogy a gyerekeik éheznek, közbe meg a szülőknek piára vagy cigire mindig van pénzük?
Közelünkbe is van egy ilyen (nem kisebbségi) család.
5 gyerekük van, 1 szobás lakásba laknak, nyomorognak, fáznak télen, a szülők mindenkinek panaszkodnak, de nem láttam volna még őket úgy, hogy ne lógott volna a cigaretta a kezükből.
TV-ben pl a Házon kívül-ben is hasonló családokat mutatnak be Múltkor láttam, hogy kilakoltatás, nem tudják már 1 éve fizetni a házat (közbe meg ott az anyánál a fél éves gyerek), de anyuka kezéből lógott a cigi, apuka kezében meg egy 40-50ezeres telefon...
"műsor rossz szlogenje mögé bújtatott heccelésről, felesleges indulatok szításáról, a hangulat rontásáról és ezen a csőcselék jól szórakozik."
Látod, csőcselék akinek nem tetszik. Hát hadd szíjja...
ez az a kérdés amire nem lehet normális választ adni
élj ott velük/köztük abban a helyzetben és meglátod a választ
Nem tudom sajnálni őket, rájuk kellene küldeni a gyermek védelmiseket. Véletlenszerű ellenőrzések. Ha nincs változás egy meghatározott időn belül,akkor elvenni a gyerekeket. Persze nem jó dolog gyerekotthonban felnőni,de a szülőknek meg kéne tanulni,hogy azzal,hogy védekezés nélkül d*gnak gyerek jár, a gyerekkel kapcsolatban pedig felelősséget kell vállalniuk.
Még távol állok a gyerekvállalástól,de ha valaha húzós helyzetbe kerülnék az lenne az első,hogy lemondok a kis dilijeimről. Sokkal fontosabb,hogy a család és a saját fejem fölött legyen tető, vagy hogy ne fagyjunk halálra télen.
Emellett a kínaiakéhoz hasonló módszert is bevezetnék, max 3 gyerekig járna támogatás, ha háromnál több van,akkor is csak annyi amennyi a háromnak kijár, a többi után pedig nem adnék semmit. Oldják meg. Mert nem lehet arra építeni,egy családot,hogy majd az adózók fizetnek nekik mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!