Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért álmodom állandóan az...

Miért álmodom állandóan az exemmel?

Figyelt kérdés

Már 7 éve kapcsolatban élek, született gyerekünk,átlagos családi életet élünk.DE:Ha romantikus, szerelmes,boldog vagy boldogtalan álmom van mindig az ez előtti kapcsolatommal álmodom.Az nem volt egy jó kapcsolat, az első2 év maga volt a menyország, majd az utlsó 3 év azal telt,hogy állandóan mellékutca voltam, minden héten megcsalt mással, de utána jött hozzám ujra, én nagyon szerettem, ő volt az életem,már oda alacsonyodtam,hogy ha tudtam is hogy csak egy éjszakára jön hozzám vagy egy órára egy héten akkor is egész héten érte dobogott a szivem, számomra az utolsó percig kapcsolat volt, még akkor is ha neki tényleg csak arra kellettem, meg arra hogy megalázzon, más nőkkel járkált velem csak otthon találkozott a végén.Ugy lett vége,hogy teljesen idegroncs voltam, aztn jött a mostani párom, és nem találkoztam vele(az exxel) egy jó ideig, ő keresett én még az elején foglalkoztam is vele de rájöttem kár volt már évek óta ezzel ölni magam és enniy. Évekig tök jó volt a mostani párommal,végig ugy éreztem minek is gyötörtem magam a másikkal de hiába tudom,hogy pokol volt az életem mellett és hozzáteszem,hogy a mostani nőjével is ezt csinálja már évek ota,mégis vele álmodom ha szerelmes álmom van. Ez nem szexet jelent, azt sose álmodtam még vele, de ha kapcsolatról álmodom csak ő játszik benne szerepet. Általában olyan az álom hogy reménytelenül szeretem, ő meg mint aki nem is hall nem is lát engem elmegy más nőkkel.Vagy a másik verzió, boldogok vagyunk, az ismerkedés izgalmai stb majd egyszer csak szól, hogy elhagy.

Miért van ez?Miért álmodom vele ennyi év után? Miközben az életben nem akarnék vele lenni, ha látom nem tetszik nem vonzódom hozzá, de mégis állandóan bennem motoszkál.

Segitsetek, mert bedilizem.

2009. szept. 19. 10:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az emberekben van egy önkínzó folyamat. Valahogy szeretjük magunkat kínozni, hogy mindig azt szeretjük, akit nem kapunk meg.

Én már csak tudom. Én 4 évig szerettem titokban valakit, hogy soha, senkinek de senkinek nem mondtam, még naplómba is féltem beleírni. És simán megkaphattam volna -szerintem- mert egy lúzer volt a srác, de az nemjó.

Amikor úgy tűnt, ő is közeledik felém, elmúlt a varázs.

Ez csak egy önkínzó folyamat, ne idegeskedj annyit!

Tudom, ez hülyeség, de próbáld kinevetni! :D Ez azért van, mert komolyan veszed. Egyszerűen próbáld elviccelni barátnőiddel pl, majd belejössz...

Tudom, tök hülyeségnek hangzik, pedig jó módszer, a pozitív hozáállás :)

2009. szept. 22. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!