Miért álmodom állandóan az exemmel?
Már 7 éve kapcsolatban élek, született gyerekünk,átlagos családi életet élünk.DE:Ha romantikus, szerelmes,boldog vagy boldogtalan álmom van mindig az ez előtti kapcsolatommal álmodom.Az nem volt egy jó kapcsolat, az első2 év maga volt a menyország, majd az utlsó 3 év azal telt,hogy állandóan mellékutca voltam, minden héten megcsalt mással, de utána jött hozzám ujra, én nagyon szerettem, ő volt az életem,már oda alacsonyodtam,hogy ha tudtam is hogy csak egy éjszakára jön hozzám vagy egy órára egy héten akkor is egész héten érte dobogott a szivem, számomra az utolsó percig kapcsolat volt, még akkor is ha neki tényleg csak arra kellettem, meg arra hogy megalázzon, más nőkkel járkált velem csak otthon találkozott a végén.Ugy lett vége,hogy teljesen idegroncs voltam, aztn jött a mostani párom, és nem találkoztam vele(az exxel) egy jó ideig, ő keresett én még az elején foglalkoztam is vele de rájöttem kár volt már évek óta ezzel ölni magam és enniy. Évekig tök jó volt a mostani párommal,végig ugy éreztem minek is gyötörtem magam a másikkal de hiába tudom,hogy pokol volt az életem mellett és hozzáteszem,hogy a mostani nőjével is ezt csinálja már évek ota,mégis vele álmodom ha szerelmes álmom van. Ez nem szexet jelent, azt sose álmodtam még vele, de ha kapcsolatról álmodom csak ő játszik benne szerepet. Általában olyan az álom hogy reménytelenül szeretem, ő meg mint aki nem is hall nem is lát engem elmegy más nőkkel.Vagy a másik verzió, boldogok vagyunk, az ismerkedés izgalmai stb majd egyszer csak szól, hogy elhagy.
Miért van ez?Miért álmodom vele ennyi év után? Miközben az életben nem akarnék vele lenni, ha látom nem tetszik nem vonzódom hozzá, de mégis állandóan bennem motoszkál.
Segitsetek, mert bedilizem.
szia!
A kérdésedben ott van a válasz. Nagyon szeretted őt, lángoltál érte és ez a láng hiányzik. Nem (csak )a volt pasid hiányzik, hanem a lángolás. Ha egyszer álmodtál volna vele, azt mondom, oké...de a sorozatos álom már lelki frusztráltságot feltételez.
Az első válaszolónak: Én is erre gondolok,hogy hiába volt megalázó és mások számára kivülről láthatóan nem volt jó ez a kapcsolat mégis lángoló és forró volt az utolsó percig.A mostani párommal sincs baj de igy visszagondolva sose volt olyan igazi szerelem csak inkább szeretet és család lettünk.De nem lángoltam sose és nem is lángolok érte anniyr mint az exemért anno.
De akkor mit tegyek,hogy ez az egész rendbe jöjjön?
A második válaszadónak:hát szerencsés vagy hogy az is jó volt és a mostani kapcsolatod is.
11.32-nek: Nincs gond a családunkban, mármint maximálisan imádjuk a gyereket és egymást is szeretjük de én nem vagyok szerelmes. Igazáól megvan minden amire vágyhat bárki,tökéletes társam csak épp a szerelem hiányzik. De nem is ez a baj mert enélkül is megvan mindenünk és a kicsinek is és segitjük egymást ahogy tudjuk és minden oké csak hiányzik a tűz. Kicsit tökéletlennek érzem magam mert az a kapcsolat egy szar volt mégis szerettem évekig, ez a párommeg minden ami az exem nem volt , mégsem vagyok szerelmes.De amugy nem is akarnám lecserélni egy tuti szuper szerelemre se,csak inkább szeretném tudni hogyan tehetek pontot az exemmel való kapcsoltra.
Talán hülyén hagzik de beszélnem kéne vele??
Nem találkozunk max egy évben 2szer az utcán vagy szórakozóhelyen, köszönönk és enniy. De talán ha beszélnék vele...??
Mondjuk az meg nevetségesen hatna , mert tuti eszébe nem jut hogy van gyerekem meg több éve együtt vagyunk most lesz lagzi és én meg aról akarok vele beszélni hogy akármi. Nem ujrakezdésről csak nem tom. Szóval?
Én 10 év utánn is álmodom egy férfival.Nem is volt igazán kapcsolat,be kellett fejeznünk még mielőtt igazából elkezdődött volna.Mindketten nagyon bántuk,azóta nem is láttam.Most 8 éve házas vagyok,van 2 gyerekem,és szeretem is a férjemet,jól is élünk,együtt is maradunk.
Mégis kb hetente 1x romantikus álmon van ezzel a férfival.Nem az első férjemmel,nem más komolyabb kapcsolatommal,VELE.MIÉRT?
Egy válaszom van erre,ami Neked is megfelelhet,kicsit szentimentális,de sztem igaz.
Odaadtunk egy darabot a szívünkből,és soha nem kaptuk vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!