Hogy mondjam el anyának, hogy terhes lettem?
Nem szeretném megtartani a babát.
17 éves vagyok.
Erre egy mód van. Gyorsan, levegővétel nélkül: Anya nem jött meg, csináltam tesztet, pozitív.
Csak elkezdeni nehéz. Nekem is volt egy parám 17 évesen, nem voltam terhes, csak késett. Bevallottam anyámnak, és majd betojtam, de csodálatos módon a megoldó énje jött elő, nem a sárkány :)
Amúgysem halogatatod a dolgot.
Lehet, hogy inkább melletted fognak állni, és azt mondják tarts meg a babát :)
A szüleid azok az emberek akik a legnagyobb bajban is melletted fognak állni. Jó át kell vészelned a reakció által okozott kiabálást, de gondold végig te hogy reagálnád le az ö helyükben?
Hogy jött össze amúgy?
Tudom,hogy nem halogathatom sokáig a dolgot,de ez az egész helyzet kiborít.
Nem a szüleim véleménye miatt nem tartom meg a babát,hanem mert sem én,sem pedig a barátom nem állunk készen egy gyerekre.
ma 20:46
És nem csak neked lehet annyi eszed,hogy úgy ítélkezel,hogy nem ismered az egész történetet...
most már megvan a baj. csak azt nem értem, hogyha nem szeretnétek gyereket, se te, se a barátod, akkor mi a fészkes jó fenéért nem védekeztek normálisan?
jómagam 17 éves korom óta élek szexuális életet, de még sosem küzdöttem ilyen gondokkal, és a közeli barátnőim sem. gumi, tabi, hüvelykúp, esemény utáni 72 órás gyógyszer. ezek mind rendelkezésre állnak, bárki megveheti, felírathatja, neked miért nem ment?
hívd el sétálni, sztem anyud sejteni fogja, h gond van, de mondd el neki mihamarabb. a fenti kérdéseket sztem anyud is fel fogja tenni, teljes joggal.
innentől remélem jobban odafigyeltek majd a kedves barátoddal, mert egy abortusz nem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!