Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha munkanélkülivé válna a...

Ha munkanélkülivé válna a férjed akkor a végtelenségig elnéző lennél ezzel kapcsolatosan vele, vagy egy idő után elkezdené emészteni a kapcsolatotokat a nékülözés?

Figyelt kérdés

Az ember persze elnéző egy ideig,de ha jó egy év múlva sincsen megoldás a problémára,abszolult kilátástalannak,tervezhetetlennek tűnik a család anyagi helyzete és csak nagyritkán akad valamilyen alkalmi munka a munkanélküli családtag számára,akkor egy feleség évekig szó nélkül kell eltartsa a családjt egymga ,eközben sajnálgatva a boldogulni képtelen férjét...

Azt hiszem nálunk válóok lesz az előbb vázolt probléma.

2013. márc. 27. 18:52
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
23%

"Aki meg azt írta, hogy ha a nők munkanélküliek lesznek, nekik természetes, hogy eltartsák, de fordítva max pár hónapig: kit érdekel, ha általánosságban úgy van? "

Talán a kérdezőt, mert ez volt a kérdés, h elnéznéd vagy sem?

Én meg írtam, h általában ez van, h nem nézik el.

De ha szövegértési problémáid vannak menj vissza tanulni, úgy is eltart a férjed...

2013. márc. 27. 20:21
 22/31 A kérdező kommentje:

"1 hét múlva visszahívják, szombaton jön a tavasz."

Bár igazad lenne :) !

2013. márc. 27. 20:22
 23/31 anonim ***** válasza:
Igazam lesz!:)
2013. márc. 27. 20:25
 24/31 anonim ***** válasza:
Milyen munka az és hogy fizet? Nőknek is van ott lehetőség?
2013. márc. 27. 20:26
 25/31 A kérdező kommentje:
Az ő munkabére kb 1600-2000 euró volt,szállást ingyen biztosítottak neki,én nagyon szeretem az itthoni munkahelyemet 15 éve dolgozom ott ,csak végső esetben mennék külföldre.
2013. márc. 27. 20:29
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Otthon elvégzi a háziférfi teendőket (mos, főz, takarít stb...?

Egyébként a hozzáállását figyelném. Valaki tanácsolta, ha nem jön össze a külföldi munka és azután sem akar dolgozni menni akkor változtass ha jónak látod. A válással mennyivel lenne könnyebb?

2013. márc. 27. 21:21
 27/31 anonim ***** válasza:

Szűnt meg már mindkettőnk munkahelye,mindketten jól kerestünk és keresünk most is.

Amikor az enyém szűnt meg,1 hónapot adtam magamnak,addig keresgélek 100%-ban megfelelőt,utána elvállalok bármit,és amellett keresgetek jobbat.

Így dolgoztam diplomával soron 3 hónapot.(pedig voltak tartalékaink,de nem birtam volna otthon ülni)

Amikor párom munkahelye szűnt meg a tél közepén én épp otthon voltam 2hónapos kisbabával,bár max gyeddel,de 3 emberre kevés az.Tartalékaink voltak,bár nem sok,mert a kicsi érkezésére kiköltekeztünk,párom havat lapátolt amig nem talált munkát (pedig kértem,hogy ne tegye,ennyire nem vagyunk megszorulva,de nem birt otthon ülni miközben ha minimálisat is,de hozzátehet a kasszához.Szerencsére 3 hét után talált melót jobbat)

2013. márc. 28. 08:52
 28/31 hollófernyiges ***** válasza:
53%
Na akkor tisztázzuk: a férjednek amúgy van munkája, ahol 5-600 000 forintot keres, csak most a rossz idő miatt szünet van és van ígérete hogy hamarosan folytatódik. Te meg rágod a fülét hogy közben menjen el nettó ötvenezerért gályázni?
2013. márc. 28. 08:55
 29/31 anonim ***** válasza:
45%
Ez kemény. A férjed eddig 600 000 forint körül keresett és Te boldogulni képtelennek nevezed mert nem megy el 100 000 forintért dolgozni. Nem tudtál félrerakni ebből a rengeteg pénzből úgy, hogy még Te is dolgoztál, hogy most ilyeneket hánytorgatsz fel, hogy a 14 évből 2,5 évig munkanélküli volt?
2013. márc. 28. 10:08
 30/31 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,mik a fejlemények? Talált-e munkát a férjed? Visszament németbe?
2015. okt. 5. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!