Ha munkanélkülivé válna a férjed akkor a végtelenségig elnéző lennél ezzel kapcsolatosan vele, vagy egy idő után elkezdené emészteni a kapcsolatotokat a nékülözés?
Az ember persze elnéző egy ideig,de ha jó egy év múlva sincsen megoldás a problémára,abszolult kilátástalannak,tervezhetetlennek tűnik a család anyagi helyzete és csak nagyritkán akad valamilyen alkalmi munka a munkanélküli családtag számára,akkor egy feleség évekig szó nélkül kell eltartsa a családjt egymga ,eközben sajnálgatva a boldogulni képtelen férjét...
Azt hiszem nálunk válóok lesz az előbb vázolt probléma.
"Aki meg azt írta, hogy ha a nők munkanélküliek lesznek, nekik természetes, hogy eltartsák, de fordítva max pár hónapig: kit érdekel, ha általánosságban úgy van? "
Talán a kérdezőt, mert ez volt a kérdés, h elnéznéd vagy sem?
Én meg írtam, h általában ez van, h nem nézik el.
De ha szövegértési problémáid vannak menj vissza tanulni, úgy is eltart a férjed...
"1 hét múlva visszahívják, szombaton jön a tavasz."
Bár igazad lenne :) !
Otthon elvégzi a háziférfi teendőket (mos, főz, takarít stb...?
Egyébként a hozzáállását figyelném. Valaki tanácsolta, ha nem jön össze a külföldi munka és azután sem akar dolgozni menni akkor változtass ha jónak látod. A válással mennyivel lenne könnyebb?
Szűnt meg már mindkettőnk munkahelye,mindketten jól kerestünk és keresünk most is.
Amikor az enyém szűnt meg,1 hónapot adtam magamnak,addig keresgélek 100%-ban megfelelőt,utána elvállalok bármit,és amellett keresgetek jobbat.
Így dolgoztam diplomával soron 3 hónapot.(pedig voltak tartalékaink,de nem birtam volna otthon ülni)
Amikor párom munkahelye szűnt meg a tél közepén én épp otthon voltam 2hónapos kisbabával,bár max gyeddel,de 3 emberre kevés az.Tartalékaink voltak,bár nem sok,mert a kicsi érkezésére kiköltekeztünk,párom havat lapátolt amig nem talált munkát (pedig kértem,hogy ne tegye,ennyire nem vagyunk megszorulva,de nem birt otthon ülni miközben ha minimálisat is,de hozzátehet a kasszához.Szerencsére 3 hét után talált melót jobbat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!