Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is volt már ilyen helyzetben?

Más is volt már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Nekem egy olyan gondom van,hogy itt lakunk barátom faterjánál de ki vannak idegileg hogy itt vagyunk pedig már intézkedünk,hogy megyünk el albérletbe..de mindennap pofáznak rólunk azt hiszik,hogy nem halljuk de vékonyak a falak szóval behallatszik minden!engem lehordanak mindennek mert nem vagyok szimpatikus nekik ők se nekem..főleg a szakadt nője aki úgy néz ki mint egy leélt alkoholista nő!páromat nem zavarja meg mindig mondja hogy ne foglalkozzak velük de egyszerűen utálom ha rólam pofáznak úgy hogy hallom és nem szólhatok vissza!!pedig legszívesebben szájon verném őket!!valaki valamilyen tanácsot esetleg,hogy mit csináljak??
2013. márc. 27. 18:04
1 2
 11/19 tetris ***** válasza:
Azon gondolkodtam, hogy valszeg ők is tudják, hogy vékonyak a falak, és hogy minden áthallatszik. Vagyis, azt akarják valahogy a tudtodra adni, hogy megtűrnek ugyan, de ne legyenek hosszútávú terveid az ottlakhatással kapcsolatban.
2013. márc. 27. 18:49
 12/19 A kérdező kommentje:
aham értem..köszi hogy nekik adtok igazat de tényleg csak akkor a válaszom erre az hogy barátom is lakott nálunk és ő többet fél évet mi csak egy hónapja vaygunk itt!!és itt mindent magunknak veszünk meg mert még egy papírzsepit is sajnálnak nálunk viszont az én szüleim semmit se kértek ennyi!!!ők még a saját gyereküktől is sajnálják a kaját de ők csak macska meg kutyaeledelt vesznek meg alkoholt akkor ők ne oltogassanak engem!!amúgy meg azért vagyok itt mert nemsokára megyünk albérletbe ezt a kis időt meg valahogy kihúzom csak reméltem hogy lesznek normális emberek akik segítenek tisztelet a kivételnekÍ!!nem tudom azok akik támadnak ilyen helyzetbe lennének mit csinálnának de amit ti kívántok nekem majd lehet hogy ti is visszakapjátok az élettől csak én nem vagyok olyan szemét hogy ilyet kívánjak!!!!ennyi
2013. márc. 27. 19:02
 13/19 A kérdező kommentje:
jah még annyi hogy nem én karok itt lenni hanem barátom szeretné és egyértelmű hogy mellette leszek majd biztos ilyen szánalmas emberek miatt szétmegyünk...
2013. márc. 27. 19:04
 14/19 tetris ***** válasza:
64%
Miért haragszol ennyire? Feltettél egy kérdést, mi csak válaszoltunk neked. Sajnálatos, hogy nem kedvedre való válaszokat kaptál, de mi kívülállóként, és azok után, amiket körülményként leírtál, így láttuk a dolgot. Kár ezért haragudnod ránk, akik vettük a fáradtságot, elolvastuk a kérdést, és válaszoltunk neked.
2013. márc. 27. 19:08
 15/19 anonim ***** válasza:
tetrisnél a pont...
2013. márc. 27. 23:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Mit csinálj? Változz meg. Mert eléggé egy idegesítő és tiszteletlen személyiség lehetsz. Ráadásul, ahogy próbáltad magadat "védeni" kommentelőként -csak elrontottad- hát mit ne mondjak, elég szánalmas húzásaid lehetnek a való életben is.
2013. márc. 28. 09:15
 17/19 A kérdező kommentje:
nagyon nem ismersz..de te is elég szánalmas egy cafat lehetsz ha csak oltogatni tudsz..tuti cigány vagy!!!
2013. márc. 28. 09:27
 18/19 A kérdező kommentje:
idegesítő az anyád aki világra hozott te gyökér...!!!lázadtok itt mint valami nyomorékok meg olyanokat védtek/oltogattok akiket nem is ismertek pffff..jah sajnos emberek itt tartanak hogy csak a másikat tudják megalázni meg stb..
2013. márc. 28. 09:29
 19/19 anonim ***** válasza:

"idegesítő az anyád aki világra hozott te gyökér...!"

Aki ilyeneket meg hasonló alpári dolgokat ír, az ne csodálkozzon, hogy senki sem fogja megsimizi a kis fejecskéjét, hogy megvigasztalja a gaz szülők viselkedése miatt, akik mindezek ellenére lakhatást biztosítanak neked.

Tényleg nézz egy kicsit magadba, mert ez az agresszív kismalac stílus nem nagyon fog előrevinni téged az életben.

2013. márc. 28. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!