Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is volt már ilyen helyzetben?

Más is volt már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Nekem egy olyan gondom van,hogy itt lakunk barátom faterjánál de ki vannak idegileg hogy itt vagyunk pedig már intézkedünk,hogy megyünk el albérletbe..de mindennap pofáznak rólunk azt hiszik,hogy nem halljuk de vékonyak a falak szóval behallatszik minden!engem lehordanak mindennek mert nem vagyok szimpatikus nekik ők se nekem..főleg a szakadt nője aki úgy néz ki mint egy leélt alkoholista nő!páromat nem zavarja meg mindig mondja hogy ne foglalkozzak velük de egyszerűen utálom ha rólam pofáznak úgy hogy hallom és nem szólhatok vissza!!pedig legszívesebben szájon verném őket!!valaki valamilyen tanácsot esetleg,hogy mit csináljak??
2013. márc. 27. 18:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Fogd vissza magad erre a kis időre, aztán meg úgyis elköltöztök!
2013. márc. 27. 18:10
 2/19 anonim ***** válasza:
72%
Legszívesebben szájon vernéd őket? Mit képzelsz magadról? Ha nem tetszik, el lehet menni onnan, és mindenki boldog lesz, nagyon egyszerű!
2013. márc. 27. 18:11
 3/19 anonim ***** válasza:
76%
Én nem csodálkozom, hogy nem bírnak.... meg is van hozzá a stílusod.
2013. márc. 27. 18:12
 4/19 anonim ***** válasza:
85%

Ha ilyen stílusban nyomod, akkor bennem is felmerülne, hogy legszívsebben szájon vágnálak téged.

Extra primitív vagy.

2013. márc. 27. 18:13
 5/19 anonim ***** válasza:
75%
NE ORDITS!!!!!!!!!!!!!!! én már rég kidobtalak volna.. :D
2013. márc. 27. 18:14
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem értem,hogy miért kell egyből letámadni másokat..szegénynek nem lehet valami könnyű..ha ti lennétek az ő helyében akkor ti is biztos hogy ki lennétek bukta..elég rossz érzés ha valakit nem fogadnak el!!
2013. márc. 27. 18:20
 7/19 anonim ***** válasza:
Én megértelek. Nálunk is ez van. A párom családja állandóan kipofáz. De engem már nem érdekel. Ha nekik bajuk van velem,nem az én gondom. Az járjon a fejedbe, mint nekem. Nem fogunk mindig itt lakni, és el jön majd az idő mikor én is kinyitom a számat.
2013. márc. 27. 18:25
 8/19 tetris ***** válasza:
74%
Mivel ők tesznek neked szivességet azzal, hogy ott lakhatsz, ezért el kell viselned a dolgaikat. Ha rajtad köszörülik a nyelvüket akkor is. Ha lepukkant alkoholosnak látszik a nője, akkor is.
2013. márc. 27. 18:27
 9/19 anonim ***** válasza:
89%

"A kérdező kommentje:

Nem értem,hogy miért kell egyből letámadni másokat..szegénynek nem lehet valami könnyű..ha ti lennétek az ő helyében akkor ti is biztos hogy ki lennétek bukta..elég rossz érzés ha valakit nem fogadnak el!!"

Hát, ha válaszolóként akartál a magad ügyvédje lenni, akkor elég béna próbálkozás volt :)

2013. márc. 27. 18:33
 10/19 anonim ***** válasza:
26%
Én eltűnődöm néha,hogy miért csinálják egymással ezt a Magyarok...csupán megfigyeltem,hogy ha kikerül valaki a látókörből,már vágják alatta a fát..tisztelet a kivételnek.
2013. márc. 27. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!