Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen gyakran vall szerelmet...

Milyen gyakran vall szerelmet a párotok? És hány éve vagytok együtt?

Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 15:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

Egyszer mondta a kapcsolatunk elején, és hat éve vagyunk együtt.

Nem igénylem a szirupos vallomásokat, nekem így tökéletesen jó ahogyan van. Ja, ráadásul nő vagyok :D

2009. szept. 18. 17:18
 12/21 A kérdező kommentje:
Leírom őszintén miért kérdezem. Párommal lassan 4 éve vagyunk együtt, és ő olyan aki naponta képes többször is kimondani a szót, hogy SZERETLEK. És ez engem ZAVAR. Hogy miért? mert Mondja olyankor is mikor nem is illik bele a beszélgetéseinkbe, túl könnyen jön belőle. Egyébként más téren tetttekel is bizonyitja a szerelmét, de szerintem ezzel a gyakorisággal elcsépeli a szó szépségét.
2009. szept. 18. 17:34
 13/21 anonim ***** válasza:
82%

Az én férjem is gyakran mondja,hogy szeret.Naponta,de van,hogy naponta többször is csak úgy átölel magához szorít és mondja,hogy szeret.De én nem érzem elcsépeltnek.Én meg az olyan típusú férfiakat nem szeretem,akik nem képesek szavakkal kifejezni az érzéseiket,mer úgy gondolják úgy is tudod mit érez,így akar férfinak látszani,hogy nem mond ki ilyesmit.Az pedig,hogy igaz-e,azt azért érezzük mert nem csak a szavai bizonyítják.Nem vagyunk egyformák,az a jó ha 2 hasonló típusú mentalitású ember él együtt,nekik könnyebb.

Szerintem egyébként sokkal több nő vágyik arra,hogy mondja is neki a párja még évek után is,hogy szereti,mint akiket ez idegesít.Aki meg nem érzi a párja szavait őszintének,hát annak teljesen mindegy,hogy mit mond.

Letérdelős szerelmet vallás nálunk is csak ritkán van,talán évente 2x amikor jól összeveszünk,és utána biztosít róla,hogy akkor is csak engem imád.Olyankor persze virág..stb is van ami hozzá tartozik:D

Mi 8 éve vagyunk házasok.

2009. szept. 18. 17:44
 14/21 anonim ***** válasza:
87%
Kedves kérdező, nagyon igazad van! Én is megőrülnék tőle ha lépten-nyomon, ha kell ha nem ezt mondogatná a párom. Valóban elcsépelődik, leértékelődik ez a szó. Mi 2 éve vagyunk együtt és szoktuk mondani egymásnak intim pillanatokban, amikor mindkettőnknek jól esik. Viszont a mindennapokban nem használjuk kötőszó gyanánt... Annyit még elmesélnék hogy nemrégiben a buszon hallgattam ki kénytelen kelletlen (tömeg miatt) egy pár beszélgetését. A nő beszélt normálisan, mindenféle hétköznapi témákról, a fickó lereagálta, de a mondatai végére mintegy lezárásképpen hozzátette hogy szeretlek... Vagy ha éppen nem beszélgettek akkor bele a nagy hallgatás közepébe bemondta hogy szeretlek.Ez ott akkor reggel a tömött buszon annyira röhejes volt hogy el kellett forduljak mert nem álltam meg röhögés nélkül.
2009. szept. 18. 17:48
 15/21 anonim ***** válasza:
77%
3 éve és minden nap mondja!
2009. szept. 18. 17:58
 16/21 anonim ***** válasza:
95%
Azért mondogatja ennyiszer mert magát győzködi. Ha igazán szeretne, látná rajtad, mert figyelne, hogy milyen reakciókat vált ki belőled, mikor állandóan mondogatja és visszavenne, de nem vesz vissza, tehát akkor kérdem: érdekled őt valóban?
2009. szept. 18. 18:28
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
3 év 3 hónapja vagyunk együtt. Ő nem mondja, de tudom, érzem hogy szeret. Nem megyünk el úgy egymás mellett hogy ne érnénk egymáshoz. Én szoktam poénosan kérdezni hogy "ugye szerecc" természetesen erre meggyőzően, igenlően néha viccesen válaszol. Ő nem mondogatós. Ez személyiségfüggő.
2009. szept. 18. 18:37
 18/21 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá kell tennem, ha viszonzásul nem vágom rá azonnal, hogy ÉN IS SZERETLEK, akkor ugyan nem szól semmit azonnal, de legkésőbb fél órán belül csak megkérdezi, hogy én szeretem-e? Egyebként már nem kisfiucska, 37 éves.
2009. szept. 18. 19:02
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden férfi egyforma: van, akiből harapófogóval húzod ki, mit érez, még ha a leglángolóbb érzéssel is viseltetik irántad. Van, aki pedig igényli, hogy biztosítsa a párját arról, hogy szereti. Nem csak tettekkel, hanem szavakkal is. Ne mondja nekem senki, hogy neki nem hiányzik a másik vallomása, még ha tudja és érzi is, mit érez a másik. Van olyan nő, aki megértő, de van, aki igényli, hogy szavakkal is biztosítsák őket.

És igen, vannak párok, akiknél ez csak felszín, szó, és a tettek nem ezt mutatják.

De nem szabad általánosítani! Hogy ilyen esetekben gond van a kapcsolattal, és csak látszatboldogság?! Hülyeség! Lehet ilyen is, sőt van is, de higgyétek el, hogy 10 év után is lehet úgy mondani a "Szeretlek" szót, mint az elején! És ez tapasztalat...:-) A szerelmi vallomás nem egyenlő a rózsa a szájban + térdre borulás képlettel! Azt hiszem, az épp elég, ha pl. munka után borzasztó fáradtan hazamászol, alig élsz, és a férjed teszem fel megfőz, elmosogat helyetted, és átölelve elmondja neked, hogy bár utál mosogatni, de megcsinálja, mert szeret!

Ha nem csak a levegőbe mondja valaki, hanem tettekkel is bizonyítja, olyanokkal, amiből tényleg kiderül, hogy nem légbuborék...

Én írtam az előbb, hogy 10 éve minden nap elmondja a férjem, hogy szeret, nem állandóan, nem kínos szituációban, és boldog vagyok így!!!

2009. szept. 18. 21:57
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem úgy tűnik, a párod azért mondogatja annyiszor, hogy szeret, mert bizonytalan, és szüksége van a visszaigazolásra, hogy te is szereted őt. Legalábbis az utolsó hozzászólásod számomra erről árulkodik. Valószínűleg önbizalomhiánya van és úgy érzi, hogy kevés hozzád. Persze lehet, hogy tévedek, nem vagyok pszichológus, de nekem ez jött le.

2009. szept. 19. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!