Milyen gyakran vall szerelmet a párotok? És hány éve vagytok együtt?
Egyszer mondta a kapcsolatunk elején, és hat éve vagyunk együtt.
Nem igénylem a szirupos vallomásokat, nekem így tökéletesen jó ahogyan van. Ja, ráadásul nő vagyok :D
Az én férjem is gyakran mondja,hogy szeret.Naponta,de van,hogy naponta többször is csak úgy átölel magához szorít és mondja,hogy szeret.De én nem érzem elcsépeltnek.Én meg az olyan típusú férfiakat nem szeretem,akik nem képesek szavakkal kifejezni az érzéseiket,mer úgy gondolják úgy is tudod mit érez,így akar férfinak látszani,hogy nem mond ki ilyesmit.Az pedig,hogy igaz-e,azt azért érezzük mert nem csak a szavai bizonyítják.Nem vagyunk egyformák,az a jó ha 2 hasonló típusú mentalitású ember él együtt,nekik könnyebb.
Szerintem egyébként sokkal több nő vágyik arra,hogy mondja is neki a párja még évek után is,hogy szereti,mint akiket ez idegesít.Aki meg nem érzi a párja szavait őszintének,hát annak teljesen mindegy,hogy mit mond.
Letérdelős szerelmet vallás nálunk is csak ritkán van,talán évente 2x amikor jól összeveszünk,és utána biztosít róla,hogy akkor is csak engem imád.Olyankor persze virág..stb is van ami hozzá tartozik:D
Mi 8 éve vagyunk házasok.
Nem minden férfi egyforma: van, akiből harapófogóval húzod ki, mit érez, még ha a leglángolóbb érzéssel is viseltetik irántad. Van, aki pedig igényli, hogy biztosítsa a párját arról, hogy szereti. Nem csak tettekkel, hanem szavakkal is. Ne mondja nekem senki, hogy neki nem hiányzik a másik vallomása, még ha tudja és érzi is, mit érez a másik. Van olyan nő, aki megértő, de van, aki igényli, hogy szavakkal is biztosítsák őket.
És igen, vannak párok, akiknél ez csak felszín, szó, és a tettek nem ezt mutatják.
De nem szabad általánosítani! Hogy ilyen esetekben gond van a kapcsolattal, és csak látszatboldogság?! Hülyeség! Lehet ilyen is, sőt van is, de higgyétek el, hogy 10 év után is lehet úgy mondani a "Szeretlek" szót, mint az elején! És ez tapasztalat...:-) A szerelmi vallomás nem egyenlő a rózsa a szájban + térdre borulás képlettel! Azt hiszem, az épp elég, ha pl. munka után borzasztó fáradtan hazamászol, alig élsz, és a férjed teszem fel megfőz, elmosogat helyetted, és átölelve elmondja neked, hogy bár utál mosogatni, de megcsinálja, mert szeret!
Ha nem csak a levegőbe mondja valaki, hanem tettekkel is bizonyítja, olyanokkal, amiből tényleg kiderül, hogy nem légbuborék...
Én írtam az előbb, hogy 10 éve minden nap elmondja a férjem, hogy szeret, nem állandóan, nem kínos szituációban, és boldog vagyok így!!!
Szia!
Nekem úgy tűnik, a párod azért mondogatja annyiszor, hogy szeret, mert bizonytalan, és szüksége van a visszaigazolásra, hogy te is szereted őt. Legalábbis az utolsó hozzászólásod számomra erről árulkodik. Valószínűleg önbizalomhiánya van és úgy érzi, hogy kevés hozzád. Persze lehet, hogy tévedek, nem vagyok pszichológus, de nekem ez jött le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!