Milyen gyakran vall szerelmet a párotok? És hány éve vagytok együtt?
Elsőnek gratula:)
Mi is 4 évesek leszünk, de 1-2 havonta ha mondja:(((((((((
Nekem nem kell hogy mondogassa, aztán meg a hátam mögött megcsaljon, meg átverjen.
Ritkán mondja, de mikor mondja az szívből jön neki, nem megszokásból.
A szerelmet vallani amúgy is egy szenvedélyre utaló kifejezés nem hiszem , hogy 10 év után valaki minden egyes nap akkora szenvedéllyel mondja a párjának, ahogyan pl. a legelején.
Az hogy azt mondja szeretlek, nem szerelmi vallomás, szerintem ezt nem kéne összekeverni. Nem hiszem hogy itt mindenki elött minden nap térdre csuklik a párja és könnyes szemmel szerelmet vall egy rózsával a szájában.
Az én párom elmondja kb. havonta, de akkor látom a szemében, hogy ő azt úgy is gondolja, és nem csak megszokásból mondja.
Mert itt mindenkinek tökéletes kapcsolatai vannak, mikor ilyenről van szó, közben az ittlévő emberek többsége is párkapcsolati problémákkal (is) küzd, és tett is már fel ilyen jellegű kérdést.
Azért azt ugye nem hiszotek el, hogy 10 év után minden nap lehet valakinek szenvedélyesen "szerelmet vallani" vagy 5 év után vagy akár 3 év után....
nem rosszból, csak ne csapjuk be magunkat.
27/N
nagyon egyetertek az utolso valaszirojaval!
en is a ferjemmel 4 eve lesz hogy egyutt vagyunk most jon a masodik gyermekunk de en mar az idejet se tudom mikor mondta hogy szeret:s bar nem is varom el tole! sajnos marhamarabb mondjuk egymasra a roszat:(
Szia mi 14 éve vagyunk együtt...:-))
Jóban és rosszban tök jól megvagyunk de komolyan most érkezik az első csemete is...itt van a pocimban...:-))
De az elején mondogattuk egymásnak egy darabig...utánna már sms be csak már nagyon rég azt sem a szó kimondása nélkül is éreztetjük egymással hogy igen mi szeretjük egymást elég ha egymásra nézünk és elég ha megsimogat egy érintés többet jelent minden szónál...:-))És ha a meleg barna szemeibe nézek ami még mindig izzik mikor rámnéz...:-)) és ez viszon is igy van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!